26.10.2016

Kuin uusi työtuoli - pikatuunaus




Meidän työtuoliin tuli ensin pienen kuluman myötä reikä. Paikkasin siististi langalla. Kohta kului uudelleen puhki. Paikkasin taas. Kului puhki toiseltakin puolelta ja luovutin. Olkoon. Ja olisi varmaan edelleenkin repsottavainen, mutta koska pari pienimmäistä tykkäävät nyppiä paljastuneita pehmusteita, piti kehitellä jotain. Ennen kuin joku tukehtuu vaahtomuoviin. Viltti ei ollut hyvä, joten jotain muuta.

Trikookude, joka on etsinyt itseään olemalla esimerkiksi epäkäytännöllisenä neuleena ja kaulahuivina sai uuden elämän neulottuna penkinpäällisenä. Alle laitoin vain saman sävyisen kangaspalan ja kiristin päällisen tuolin reunan alle. Kyllä taas kelpaa. Nollabudjetin pikatuunaukset ilman liimaamista, lankaa, neulaa, saksia, ompelukonetta ja sotkua vaan on ihan parhaita.




4 kommenttia:

 1. Loistava tuunaus! Tuollaisen neulepintaisen työtuolin minäkin haluaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta siitäpä sitten tekemään! :) Trikookude on ainakin mukava myös istua! Sopivasti kitkaa, mutta ihanan pehmeä ja miellyttävä.

   Poista
 2. unohditkos laittaa tähän sitä kultalankaa? 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta!! Unohdin!! Tosin tämän kanssa tein yhtä aikaa toista neuletta, johon jo sitä laitoin, niin selitän sillä, että kerä oli varattuna! :D

   Poista