1.1.2015

Tulevaa päin
Korkea kynnys kirjoittaa mitään ei-merkityksellistä tänään, nyt Uuden kynnyksellä. Pitäisi katsella viisaana taaksensa ja suunnitella tulevaa. En taida silti sellaiseen pakottaa itseäni syventymään. Otetaan vastaan, mitä tulee, ja iso vuosi 2015 tulee tietenkin taas olemaan. Edellinen oli työntäyteinen ja nyt olen jo antanut itselleni luvan alkaa haaveilla häämöttävästä äitiyslomasta.

Vuosi vaihtui lapsiperhekekkereiden merkeissä. Mukava ilta ja yö, vaikka haavereitakin sattui ja lautapelit saivat kullakin vuorollaan veren kiehahtamaan. Krhm.
Vaikka en oikein osaa ottaa vakavasti sädetikkujen K18-merkintää, olisi tietenkin 2,5-vuotiasta voinut vahtia sen verran, ettei päätä maistaa juuri sammunutta tikkua. Ensiapuna hoidin summissa kättä, kun ei osannut ilmaista, mihin sattuu, enkä tilannetta niin tarkkaan nähnyt. Kunnes alkoi pyytää "hääpanaa". Nyt on suupielessä hieno rakkula. Jos nyt tulevaa vuotta vielä mietin, niin vähän pelottaa, että mihin kaikkeen tuo ehtiväinen neiti kerkiää sormensa työntää. Viime viikkojen myötä rikkinäisten tavaroiden, haavojen ja mustelmien määrä on kasvanut huimaa vauhtia...

Suunnittelin, että olisin kehitellyt jonkin "perinteisen" ennustuksen (tai tulkinnoiksihan niitä piti sanoa) vuodelle 2015, mutta vielä en saanut aikaiseksi. Katsotaan, jos illan aikana iskisi vielä inspiraatio.2 kommenttia: