10.1.2015

Keltainen muki ja muita tilanteitaJos eilinen purkaus oli tukahduttavan tunteikas, on tämänpäiväisessä kerronnassa taustalla vain vitsikäs virnistys. Mutta on se kuulkaa kumma: Hommattiin uudet kuomat pohjasta ratkenneiden punaisten tilalle. Pyöriteltiin kauan, kun haluttiin olla varmoja, ettei tule hommattua taas yhtä kiukuttelua aiheuttavaa vaatekappaletta lisää. Kyllä, nämä kirjavat haluan, hän vakuutti.

Ja sitten tänään ollaan riidelty siitä, että ei voi lähteä reissuun niissä rikkinäisissä punaisissa. Mutta kun mä en halua, että nämä likaantuu. Enkö mä voi käyttää näitä vain sisäkenkinä? No sitten mä ainakin pesen nämä joka päivä. (Ja sama keskustelu käytiin aamun aikana muutaman minuutin välein...) Eli okei: ei saa siis olla vääränlaisia pukineita, muttei LIIAN ihaniakaan.

Tässä illalla Hän sitten kyllä ällistytti mut ihan todella. Katoin iltapalaa ja otin pöytään oranssin ja keltaisen mukin. Tietenkin oli tarkoitus laittaa oranssi Hänelle, koska tiedän keltaisen osuvan suoraan kiukkusuoneen. VAHINGOSSA kuitenkin kaadoin laktoosittoman siihen keltaiseen, ja päätin sitten ottaa riskin ojentamalla mukin Hänelle. Hän katsoi sitä mittaillen, mutisikin jotain. Mutta se siitä. Joi menemään.

Myöhemmin käytiin Hänen aloitteestaan keskustelu:

Mulla kyllä tuli siitä keltaisesta mukista kiukkuinen mieli. Mutta ajattelin, etten sano sitä.
No mä huomasin. Osasit kyllä hienosti toimia!
Mä yritän, että mä en tänään enkä huomenna kiukuttelisi. Mutta sitä seuraavana varmaan vähän.

Hieno lapsi. (Vaikka kiukuttelisikin.)6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niinpä. :) Ja viimepäivinä on muutenkin ollut ihmeen tasainen ja viisas. ;) kopkop..

   Poista
 2. Ihana lapsi! :D Ja mitä itsehillintää! Siellä ne elämäntaidot vaan pikku hiljaa kasvaa, vaikka välillä ei uskoisikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, välillä on hyyyvin vaikea uskoa. :) Onneksi on sitten näitä toisin todistavia hetkiä välissä. Ja hyvä, että kirjaan ne ylös, voitte sitten muistuttaa mua palaamaan tähän, kun taas jonain päivänä valitan muuta. ;)

   Poista
 3. Mulla on sellanen hangonkeksihymy täällä. :D Ihana lapsi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, ihana kuulla, että blogistani löytyi hangonkeksejäkin tarjolle! Tuntuu, että tekstit ajautui vähän turhan pitkäksi aikaa valivaliosastolle. ;) Mutta nyt on jo niin mieli keväässä, että ehkä se tästä. Yritän tarjota jatkossa hangonkeksejä useamminkin. ;)

   Poista