26.10.2014

Mr Piin stailaus



Tänään meillä oli stailattavana pian pyöreitä täyttävä ja sen takia varmasti miehekkään hiljaisesti identiteettikriisissä rypevä mr Pii, jolle pyrittiin löytämään uudenlaista tyyliä alkavalle vuosikymmenelle.

Oman tyylinsä lisäksi valitsin hänelle kolme kivaa supermuodikasta luukkia ja kuvasin ne taidokkaasti hienossa ammattilaisstudiossani.


Mikä näistä sopii parhaiten, mikä ilmentää parhaiten mr Piille kuvittelemaanne luonnetta? Tai mikä näyttäisi tämän itsekin supertyylikkään ja trendikkään bloggarin (eli minun) avecia parhaiten pukevalta tyyliltä?











---

Syy mr Piin tuomiselle tänne "vieraalle maaperälle", oli tietenkin Perillä-blogin haaste tehdä tällä kellonlyömällä omasta tyylistä poikkeava postaus. En silti saanut lupaa julkaista tälläkään kertaa naamaa, siksi piirustelut komistusta sotkemassa.

Vieraalla maaperällä olin paitsi minä stailistina, myös mr Pii täällä blogimaaperällä ja valokuvamallina. Hauska pelleilyilta tuosta tuli, kokeilkaa tekin! (En silti tiedä, uskaltaisinko vaihtaa stailaaja-stailattava -rooleja kotona...) Poseeraukset kehittyivät illan aikana niin paljon, että jos joku nyt tuolta sutattujen naamojen takaa näkee sen ilmeisen potentiaalin, niin minä voin ottaa vastaan mallikeikkatilauksia.



12 kommenttia:

  1. Anteeks vaan kaikille tahoille jo valmiiksi! Nauroin niin, että meinasin pudota sohvalta. Koirakin tuli ihmettelemään, että onko joku hätänä. :D

    Kaikki sopii, tosin aukinainen heviletti näyttää oudoimmalta. Terkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Hahaa, kiva kuulla, että sait hämmennettyä koissuakin! ;D Sikäli hauskaa, miten oudon näköinen siitä tuli, vaikka enimmäkseen omiin vaatteisiinsa sen puinkin. ;D

      Poista
  2. Haha, aivan mahtava! :D Kiitos osallistumisesta ja tästä hienosta sukelluksesta uuteen. Kyllä teille tästä vielä ura urkenee (kuten mulle askartelujen maailmassa). ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kyllä mä vähän kans veikkaan, että ollaan nyt molemmin todellisten luonneuriemme jäljillä. ;)

      Vähän mietin kirjoittaa vinkkejä sokerittomaan ruokavalioon, maratonin treenaamiseen tai vihersmootieihin. Mut ei sitten sanat asettunut niin umpivieraalla maaperällä paikoilleen alkuunsakaan. ;D

      Poista
  3. Hei mahtava!! :D Tää ois ollu kyl just eikä melkeen meillekin sopiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos! Mutta tuohan tarkoittaa siis sitä, että sut on yllytettävä jälkihaasteen merkeissä kokeilemaan samaa. ;) Hirveän viihdyttävää, vaikkei stailattava lämmennyt ajatukselle etukäteen ollenkaan. Onneksi luukit oli niin huikeita, ettei oman tyylikkyytensä häikäisemänä voinut olla enää innostumatta. ;D

      Poista
    2. Mekin naurettiin pikkusiskon kans riemusta. toi eka on kyllä paras ja sitte se villapaitaluukki,siihen sopiis joku koru.Joulujuhla-asu oli tosi miehekäs.Jännityksellä ootellaan miltä herra30-vee näyttää sitten.

      Poista
    3. Joo joku hely ois kyllä kruunannut sen kokonaisuuden. ;) Eli nähtäväksi jää, mikä on tyyli kuukauden päästä. llmeisesti movember taas tuo tullessaan jotain vivahdetta luukkiin, valitettavasti... ;)

      Poista
  4. Iik, en kestä! Olipas tää hervoton :D

    VastaaPoista
  5. Noi hiukset!! Nää on ihan huippuja kaikki, mutta noi hiukset sai niin repeilemään!

    Vihersmoothiepostaus värisyttää (ei innosta) ajatuksenakin, mutta sun version aiheesta lukisin kyllä mieluusti! Liityinkin ihan varuilta lukijaksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä jännä, ettei tyttöjen tukka vaikuta ihan noin paljoa fiilikseen, jota kantajastaan välittää! :D

      Hmm, katsotaanpa, jääkö vihersmoothieajatus itämään... ;) Varsinkin, kun ihan sitä varten liityit joukkoon. ;D Tervetuloa!

      Poista