6.10.2014

6.10.2014On ollut poikkeuksellisen mukava päivä.

Oppilaat olivat maanantaisiksi huippuvireessä, en itsekään hullummassa. Vaikka unohtelinkin taas kaikkea. Kuten aamulla sen, että piti eräästä syystä viedä kakku töihin. Sain kuitenkin hoidettua juttuja pois alta kuleksimasta ja heitin pariin kertaan huonolta tuntuvat tuntisuunnitelmat lennosta uusiksi. Hyvällä menestyksellä, ainakin omasta mielestäni. Perskindol-Mies ilostutti mua työpöytäni ääressä välituntisin.Illalla yritettiin käydä kiinalaisessa syömässä, mutta se olikin kiinni. Eksyttiin harhapoluille, kun yritettiin löytää uutta reittiä naapurikaupunkiin. Olikin hieno reitti, tuli hyvä mieli. Ja ruokaa siitä naapurikaupungistakin sai.

Illalla sylinkipeä lapsi nukahti vähän aikaisempia iltoja paremmin. Istuin ovensuussa neulomassa sen sijaan, että olisin hyssytellyt vieressä. Päiväkin sujui paremmin (vaikka itkut tuli sekä mennessä, että tullessa, ja kai vähän välissäkin). Sanoi kuitenkin, että oli ollut kivaa. "Höin ittettään! Höin hinnoa! Höin kiitteniä!" Eli on syönyt itse hilloa ja kiisseliä... Hmm... Ja oli leikkinyt "pavvoinna". Ai palloilla? "PAVVOINNA!" Ai heittelitkö palloja? "Eeeen. Pavvoinna leikin." Oliko ne pallot sisällä vai pihalla? "PAVVOINNA, hoijin pauvvoja." Aa, eli hoiti vauvanukkeja. Ihanaa.

Ainoa kurjuus oli, että mr Pii tappoi meidän lemmikin. Semmoisen peukalon kokoisen seurankipeän paskakärpäsen, joka on asunut meillä ainakin viikon. Tänään se oli kyllä vähän levoton ja holtiton, mäkin puolivahingossa liiskasin sen kerran jakkaran ja seinän väliin, mutta se tokeni siitä hyvin. Niin kuin tokeni kynttilän liekin läpi lentämisestä ja mr Piin kahdesta ekasta kumautuksesta. Kolmannesta sitten ei. Siitä tuli vähän paha mieli. Olin ajatellut pakastaa sen ja ottaa keväällä esiin. Mutta ei nyt sitten onnistunut se juttu. Niin...

Muuten oli kiva päivä. Sain paljon ihania viestejä. Kiitos.2 kommenttia:

  1. Perskindol-mies on ilahduttanut mua meidän jääkaapin ovessa huhtikuusta asti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän on niin söpö!! Täytyy varmaan käydä oikein kaupassakin ja antaa Perskindol-miehen kokeilla taikojaan. ;)

      Poista