10.10.2014

Syksyä puikoilla.
Syyslomapuuhaa syyslomaväreissä. Inspiraation poimin täältä.


2 kommenttia:

 1. Olen aina jollain tapaa kadehtinut ihmisiä jotka kykenevät luomaan langasta jotakin käytettävää. Mun mummo yritti mua lapsena opettaa, ja luulen että mummolla paloi useammatkin varapäreet, kun pikku-Jenaya ei vaan tajunnut. Enkä tajunnut vielä koulussakaan, sen todistaa jo se että sain koko lukukauden aikana YHDEN lapasen valmiiksi, muut tekivät jo muita juttuja. Nää on näitä "otan asiakseni opetella sitten kun ei ole muuta seuraa enää ku valkoiset seinät" -projekteja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain kiehtovaa siinä mustakin on, että saa luotua (joko kankaasta tai langasta, tai jostain ihan muusta) uutta ja tarpeellista. Mutta älä sure, jos ei neulominen oo sun juttu. Just lohdutin kohtalotoveriasi, joka vikisi kässäntunnilla, että vihaa sukan tekemistä, eikä saanut lapasiakaan koskaan kuin yhden tehtyä. Sanoin, ettei se oo hirveän vakavaa, ei kaikkien tarvitse tykätä kaikesta ja osata kaikkea.

   (Tosin neulominen EI lopulta oo hirveän vaikeaa, joten jos YHTÄÄN kiinnostaa, niin kärsivällisyys palkitaan ja kohta alkaa oikea ja nurjakin sujua ihan tosta vaan. Senkin oon saanut jo "urani" aikana sivusta todistaa. ;) )

   Poista