14.10.2014

Lomailua

Syysloma on alkanut mainiosti: ollaan keritty lojua viikonloppu toimettomina, vastaanottaa vieraita, tehdä pihahommia, kyläillä isomummilla ja upouuden pikkuserkkupipanaisen luona. Erään koti-illan kruunasi koko perheellä karkkieväiden kanssa kokonaan ja rauhassa (!) katsottu puolentoista tunnin elokuva! Pieni välähdys siitä, miten elämä koko ajan muuttuu, kun lapset kasvavat.

Huomenna matka jatkuu kauempaan isomummolaan ja lasten serkkua perheineen moikkaamaan. Vielä, kun yöt tasaantuisivat itkuttomiksi (eli mun kannalta stressittömiksi ja huolettomiksi), olisi kaikki täydellistä. Ja nämä meidän pipanat on siitä mallikkaita lomailijoita, että tilaisuuden tullen posottelevat uniaan aina aamukymppiin saakka! Ohhoh. Pitää kyllä loppuviikosta ruveta laittamaan herätyskelloa, ettei ihan menen plörinäksi rytmin suhteen...2 kommenttia:

  1. joo, on huomattu että 2 veekin jaksaa jo istua ja kattoa elokuvaa :) tosin mää syön viel karkit piilossa ja kaveri rusinaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups, mä unohdin, että niinhän munkin olisi pitänyt väittää! ;D No, ei niillä oikeastikaan montaa karkkia kuppiensa pohjien peittona ollut. Ja sohvalla asennetut peitot tulivat tarpeeseen myös. Osasin hyvin ennakoida tahmatassuttelun. ;)

      Poista