4.10.2014

Vireystasossa vikaaMun vireystaso on nyt aivan väärää paria muun perheen kanssa. Tämä viikonloppu on tähän asti ollut lasten osalta juuri sellainen, kuin osasin arvellakin. Omassa olossa ärsyttää, etten edelleen käynnisty. Käsityömessut jäi ainakin tältä päivältä, samoin ehdotetut kyläpaikat. Haluaisin kodin siistiksi, mutta koska erehdyin ostamaan viikonloppukukat ennen siivousta, ei enää taida olla toivoa, että löytäisin motivaatiota.

Oon suunnitellut kyllä, sekä siivoamista, ompelemista, leipomista, neulomista, hyllyn maalaamista, reissuja, mutta käytännössä oon kuitenkin isunut koko päivän lähinnä tässä ja näyttänyt koko päivän lähinnä tältä:


(Ja kappas, sattumalta saitte kuvan myötä vilauksen työn alla olevasta työhuoneesta. Heti alkoi tuntua freesimältä, kun blogiinkin putkahti vähän freesimpi aihe, jokin aikaansaannos. Rempattu huone.)


5 kommenttia:

  1. Mulla on ihan sama olo. Oon yksin kotona ekaa kertaa kuukausiin, ja kaikenlaista sekä pitäis että tekis mieli tehdä, mutta ei vaan saa aikaan. Toisaalta tietysti kiva, että on mahdollisuus vaan olla, mutta toisaalta haluis ottaa omasta ajasta kaiken irti, joko tekemällä jotain hyödyllistä tai jotain kivaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kuulostaapa ihanalta mahdollisuudelta! Tehdä mitä haluaa, tai olla tekemättä. Toivottavasti ainankin nautit hiljaisuudesta ja velvollisuudettomuudesta!! (Muodostinkohan sanan nyt ihan oikein? :D)

      Poista