29.3.2013

Näyttää pääsiäiseltä


Ajattelin ensin, ettei meillä mitään pääsiäiskoristeita ole, eikä ole tarpeen hankkiakaan, kun kuitenkin koko juhla menee niin vauhdilla ohi. Sitä paitsi viipotetaan pyhät paikasta toiseen. Vaan kuinkas ihan huomaamatta kävikään: Kerhoaskarteluista se alkoi ja lähti lopulta melkein lapasesta, kun pääsin yksin piipahtamaan kaupoilla...


Tästä se alkoi. Pojan tekemä tipunen. ("Sitten vielä niitä töyhtöhyyppiä!")
 Virpomisoksia kerhossa aloitettuna ja kotiaskartelimossa jatkettuna.
(Tässä kohtaa höyheniä kutsuttiin "pölykapseleiksi".)
Seuraavaksi kerhossa askarreltiin pääsiäismunia.
Ja pitihän sitä kai rairuohoakin laittaa...
Muori oli myös sitä mieltä, että muorit saavat tuoda lapsenlapsille pääsiäishömppää.
Kaapista löytyi lasimuna ja ku--- ei kun siis lasikukko. Lasikukko. Hehe. Heh...
Hömppää tarttui kaupasta muidenkin, kuin Muorin matkaan. Hihi mikä tipu!
Ja täällähän virvotaan vasta pääsiäislauantaina. Tervetuloa vaan meillekin!
Oksat auringonlaskussa (vastavalossa ainakin).
Hempeän värinen tulilatva hyppäsi myös ostoskoriin.Näiden myötä iloista, keväistä ja rentouttavaa pääsiäisen aikaa Jokaiselle. Ja vaikka meidän perheessä jäi osalle vähän epäselväksi, miksi tätä juhlaa vietetään (lue täältä), niin yritän itse muistaa miettiä, mitä pääsiäisen armosanoma oikein tarkoittaakaan. Suuri juhlahan tämä on, näiden höyhenhörhelöiden lomassa.5 kommenttia:

 1. Hyvää pääasiäistä teille! :)
  Meillä oli tänään tuon kaikista suurimman synttärit. ;) Ja meinas tulla vähän kiire oksien koristelussa, kun tänään ei vaan päivällä ehtinyt. Räpelsin sitten yksikseni äsken noihin koristeita ja jätin aamuksi muutamia oksia jos sängyistä nousisi suht reippaita askartelijoita. Molemmille nimittäin nousi ihan puskista kuume illalla, saa nähdä miten virpomisten käy! :( Hyvä kun oli edes panadolia molemmille! noi ei juuri sairastele, niin en meinaa aina hoksata ostaa varoiksikaan apteekin apuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis meillä kävi ihan samoin! Oksat jää jakamatta, kun illalla meni räkäinen kipeä poika nukkumaan. :( Mutta onneksi sille vielä riittää virpojien palkitseminen, ei osaa kaivata itse kiertämistä, kun ei oo koskaan ollut. Meillä on käynyt tähän mennessä 12 trullia!! Oho!

   Toivottavasti teidän trullit oavt kunnossa ja pääsette oksistanne eroon. ;)

   Poista
  2. Ai niin, onnea synttärisankarille, jälkikäteen! :)

   Poista
  3. Ihme juttu taas! :O Aamulla ei ollut enää pienimmällä ollenkaan (hänellä muutenkin oli vähemmän illalla) ja isommallakin enää hiukan lämpöä. Loput panadolista napaan ja vähän riskillä lähdettiin tuttuja kiertämään kun olin siitä niin monesti puhunut. Molemmat aivan innoissaan ja jaksoivat tooosi hyvin! Ei noussut kuumekaan eikä lämpö eikä mikää reissun jälkeen eikä koko iltana, joten onneksi mentiin. :) Päiväunille isompikin nukahti minuutissa. :D

   Poista
  4. No mutta sehän meni sitten hyvin! Hyvä! :D Meidänkin flunssat näyttäisi menneen parilla räkäpäivällä ohi! (toivottavastitoivottavastitoivottavasti...)

   Poista