17.3.2013

Hame virkattu ja rytmimuna puetettu!

Mun virkkuu tuli valmiiksi. Ei muuta kuin seuraavia projekteja päin, materiaalit odottavat vaatehuoneen nurkassa!

Käsialani ei vastannut ohjeen käsialaa ja jouduin soveltamaan. Lopputulos oli sitten vähän tiukempi, kuin olisin halunnut, mutta toisaalta tykkään tästä näinkin.

Väliprojektina päällystin rytmimunan. Haha! Tilasin Levytukusta Prinsessaisen intressien innoittamana marakassit ja koska postikuluja eivät perineet, laskin voivani tilata sitten sillä minimitilaussummalla, eli kympillä jotain höpöhöpöä, jotta saan juuri tuollaiset helist- ei kun siis marakassit. Tilasin siis neljä rytmimunaa (kahden marakassin lisäksi, musta aika kohtuuhintaista!) ja ajattelin, että voisin pääsiäisen kunniaksi askarrella niistä koriste-esineitä tai leluja. Ja toimivathan siinä varsinaisessa tarkoituksessaan näinkin. Tämä prototyyppi ei oikein onnistunut, kun kaavoitus oli taas hätäistä, kuten mun näpräilyissä aina. Lisäksi tassuista tuli ihan miälenvikaset, Poikakin kysyi, että mitkä noi on. Mutta sitä nauratti ja sehän on pääasia. Mutta taidan tyytyä ompelun sijaan virkkaamaan lopuille (jos ylipäätään jaksan) uudet kuosit. Oli vähän liikaa tuo näpertely, ainakin tänään. Mutta poimikaa tästä idea! Varmasti parin viikon sisällä joka taloudesta löytyy suklaamunien sisuskoteloita. Sisälle riisiä, vähän ehkä teippiä saumaan ja sitten jotkut hauskat vaatteet ylle. Ja mielellään niin, ettei naperoilla ole mahdollisuutta päästä aukomaan tekelettä.6 kommenttia:

 1. Vautsi, onpa tyylikäs hame. Piti käydä kirjastossa katsomas lehdestä ohjetta ja totesin, ettei oo virkkaaminen mun hommia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo ja mä en sitten taas ymmärrä, miten joku voi kyetä tulkitsemaan neuleohjeita. Toki tää oli muutenkin aika yksinkertainen virkkaushomma, kunhan tajusi tuon kuvion. Sitten olikin aikalailla yhtä pötköä koko tekele.

   Poista
 2. Onpas sievä hame! Hienosti olet virkannu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt sitten jäädään seuraamaan, tuleeko tästä käyttövaate vai jääkö kaapinkoristeeksi. ;)

   Poista
 3. Teit sen kokonaan, wau! Tosi hieno hame.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tein! Ja tulihan siitä ihan hyvä, jes! :)

   Poista