11.3.2013

Hetki aikaa virkataPäivät ovat hyvässä ja huonossa mielessä täysin ennustamattomissa. Nytkin molemmat nukkuvat, vaikka oletin toisen heräävän jo paljon aikaisemmin ja toisen epäilin kukkuvan päiväuniajan niitä tikasautoleikkejään. Saan virkata ja bloggailla. Löysin kivan hameen ohjeen uusimmasta Suuri Käsityö -lehdestä. Jos hameesta ei tule hyvä, puran sen mielelläni (vaikka reunapitsiksi), sen verran mukavaa on jo pelkästään tekeminen. Lopputuloksesta riippumatta.

Mutta pitäisikö tuolla vaunuissa käydä tökkimässä, vai uskallanko luottaa, että posottelee tosiaan noin poikkeuksellisen hyvin? Ihan vain "muutaman" kerran on Oma Aika päättynyt tuollaiseen tökkimiseen.  Virkkaus maistuisi vielä. Korvaisi hyvin 15-60 minuutin pätkissä nukkuttua yötä!  

O-ou, heräsi. Ei saa siis ajatellakaan  tökkimistä...


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitoksia, ainakin kaukaa näyttää ihan hyvältä. Just purin 5 (?) kerrosta, kun tajusin, miten ois (ehkä) pitänyt tehdä. Eilen purin saman verran, kun tajusin, että tulee liian iso. Mutta ei se mitään. Tekeminen on kivaa. :)

   Poista
 2. IHANA hame! Eikö ookin ihan parasta aikuisuudessa, että voi vetää päälle virkatun pitsihameen, jos haluaa! Yläaste- tai lukioikäisenä tuskin olis tullut kysymykseen... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella, en ookaan ajatellut tuota aikuisuuden etuna, mutta sitähän se tosiaan on! :D Hame on tuosta vähän jo edennyt, mutta katsotaan, kasvaako minimittaa pidemmäksi ja päätyykö käyttökelpoiseen kuntoon. ;)

   Poista