2.3.2013

Hiihtolomareissulla mentiin Mönkään

Suunniteltiin suuria. Surren luovuin omasta toivekohteestani ja typistettiin reissu lyhyemmäksi. No, heti autossa Se Pöpö iski muhun ja vei voimat. Tiputtivat minut muutaman tunnin kamalan matkan jälkeen hotelliin, joka oli varattu vasta yöksi. Ja sitten jatkoivat Kohteeseen, isä ja minun Molemmat Pienet. Se Pienempikin. Olo oli kamala, harmitti ja yrjötti. Mutta:

Sainpas maata hotellin sängyssä 5½ tuntia.
Sainpas vastuuvapaata aikaa yhtä paljon!
Sainpas nukuttua jopa kahdet pikkupäikkärit.
Sainpas katsella älyttömiä telkkuohjelmia. (Vaikka aluksi en pystynyt seuraamaan olotilani kanssa mitään pirteää. Kuuntelin eduskunnan kyselytuntia. Siitä voitte vakuuttua, että olin oikeasti kipeä.)
Sainpas ikävöidä ensimmäistä kertaa kunnolla Pikkiriikkisintäni.
Sainpas huomata, että voin luottaa mr Piin osaavan.
Ja sainpas silti vahvistusta sillekin, että kyllä vaan Äiti kuitenkin on korvaamaton.
Sainpas levättyä ja toivuttua niin, että aamulla pääsin jo nauttimaan hotelliaamiaisesta.

Eli ei huono reissu, kuitenkaan.


(Tavaroita pakatessa huomasin taas, ettei otettu yhtään kuvaa reissussa. Mieheni sitten räpsäisi mielikseni tämän kuvan. Haha.)


Nyt pitäisi väkertää Muistikirjamaaliskuun kuvia tänne joinkin. Kuvat on kyllä tehty ja otettu ajallaan, mutta en oo vielä saanut päätettyä, miten niitä julkaisisin...


4 kommenttia:

 1. Voi Mönkä! Mutta lomakuva on ihan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kiva paikka se oli: semmoinen Vähä-Mönkä, ei Tosi-Mönkä. Osasin kyllä aika helposti ottaa irti tuosta pakkolomaosuudestakin. :)

   Poista
 2. Ja mulla sitten oli angiina, tänään vasta ollut jalkeilla vähän, eli en kans olis ollu matkustuskuntoinen :( loma oli ja loma meni...pöh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh. :( Mutta olipa sentään onni, ettei ehditty lyömään lukkoon mitään. Olis harmittanut vieläkin enemmän... (; Olikohan montaakaan Tunnollista, joka EI olisi ollut lomalla kipee?

   Poista