12.3.2013

Muistikirjamaaliskuu osa3 (11.-15.3.)

Muistikirjamaaliskuu jatkuu.
(osa1 ja osa2)

Välillä tuntuu, että loppuu puhti tämän suhteen, vaikka tykkään kyllä tehdä. Mutta sen verran luovuuden kanssa tihkaisee, että jää sitten muuten vähän kehnonlaiseksi tämä blogistelu. Ainakin omassa päässä. Liian monta touhua samaan aikaan. Ja se virkkaushommakin vielä. Mutta eikös se oo vain ihanaa, että pitkästä aikaa tuntuu, että on meneillään liikaakin juttuja? Vaihtelua taannoisille tunteille, etten tee ikinä yhtään mitään.


Päivä 11: Mitä söit tänään?
Päivä 12: Lainaus, josta pidät
Intouduin esittelemään tarkemminkin hirmuihanaa kirjaa, josta tämä lainaus on. Suosittelen kurkkaamaan sitäkin päivitystä (Kätketyt Prinsessat), voin nimittäin vakuuttaa, että moni teistä rakastuisi kyseiseen prinsessaoppaaseen!
Päivä 13: Ansiomerkki itsellesi

Pääsin monessa kategoriassa ehdolle, mutten sitten lopulta ollut missään Ihan Paras kuitenkaan. Lapsistani sain mitalin, ne olen onnistunut jotenkin tekemään ihan täydellisiksi. Palkinto jaetaan tietenkin Mr Piin kanssa.

Vasta tämän valmiin sivun nähtyäni tajusin, että mun olisi pitänyt palkita itseni asiasta "Päättämisen välttely". Nämä mun tuotokset on juurikin kyseisestä syystä johtuen hyvin sekavia. Ja oma live-olemukseni myös, usein samaisesta syystä.

Päivä 14: Lempiasioita tänään
Lempiasia yli muiden on toistaiseksi ollut aamupakkasen ripeä lauhtuminen, mutta löytyypä kuvasta muitakin lempijuttuja, ainakin 6, jollei enemmänkin.

Päivä 15: Kauppalistoja (autosta olisi löytynyt varmasti lisää)
25 kommenttia:

 1. Meilläkin on tuo Kätketyt prinsessat-kirja :) tyttö on niin kovakourainen lukija, että kirja on ollut lähinnä minulla.. Sopii myös isommille prinsessoille ;)
  Ruokasivusi on herkullinen ja hauska, lainaus taas ihanan herkkä. Sinulla on kaikki tyylit hallussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen saanut tuon kirjan itse, ja vielä pitänyt lasten ulottumattomissa. Eli isommille prinsessoille se varmaan on hauskempi, kuin ihan pienille.

   Tyyleistä puheen ollen itellä on enemmän tunne, että "oma tyyli" on vähän hakusessa, kun kaikki näyttää aina keskenään erilaiselta. Mutta voi kai sikinsokinmitäsattuumilloinkin olla sitten vaikka se "mun tyyli". ;)

   Poista
 2. Nauroin nam nam sivulle, se on hauska. täytyykin käydä vielä kurkkaamassa prinsessapostausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mäkin kävin kurkkimassa sun Muistikirjaa, i-ha-ni-a piirroksia! :)

   Poista
 3. Tuo ruokasivu on tosi hauska, toinen taas ihanan herkkä. Tuo tuollainen revitty paperin reuna näyttää hurjan kivalta.

  VastaaPoista
 4. Hehee! Selittely-kategoriassa olisin minäkin vahvoilla :D se liittyy aika olennaisesti tohon kotitöiden välttelyyn.. Jotenkin askarteluun löytyy aina paremmin aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ja sitten kun askartelun jälkeenkin on niin paljon siivottavaa, niin kuka nyt enää tiskejä ja pyykkejä jaksaisi? ;D

   Poista
 5. Hei minäkin taisin olla ehdolla moneen noista kategorioista! Erityisesti kotitöiden välttely ja siisteysilluusion luominen ovat olleet tänään pinnalla.

  VastaaPoista
 6. No nyt meni kyllä tämä palkinto ihan oikeaan osoitteeseen! Oma mitalini on jo valmiina, mutta en tiedä, mistä hyvästä sen olen ansainnut. Tämä oli siis varsin hankala aihe mulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nopeusneulonta?! Tai yleinen puuhakkuus ja touhukkuus, tai järjestelmällisyys, "vuoden luetteloija"? Oishan noita, mistä valita! :D

   Poista
 7. Hahhah! Mikä ansiomerkki-sivu. Todella hyvä! :)

  VastaaPoista
 8. Onneksi mun ei tartte osallistua,ei varmaan löytyisi mitään arvokasta mistä mitalin voisin ittelleni antaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johan te ootte vaatimattomia! Eikös me joskus annettu toistakymmentä syytä timanteille, kai niistä vois mitaliinki jonkun syyn muuntaa? ;D

   Poista
 9. Juupa.vaikka siitä että mun kaapis on aina karkkia.Tai sitte jauhelihakastikkeen valmistus ja maku. Okei

  VastaaPoista
 10. Ihanat piirrustukset tälle päivälle. Kiva että pakkanen lauhtuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihanaa! Aamulla ei ensin usko silmiään, kun mittari näyttää ties mitä, ja sen lisäksi ei taas millään muista uskoa, että kyllä se elohopea sieltä valuu auringon myötä alas. Ihanaa, kevät!!

   Poista
 11. Oleksää vasuri? Nyt yllätyin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis -heh, siihen tuli moka, ja aattelin, et ei kukaan huomaa! ;D

   Poista
 12. En usko, että oikeesti ootte tuohon aikaan hereillä! Ja hienot kuvat joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No samaa itekin aattelin, kun tuohon aikaan könysin ylös. Että jännä, kun ei edes tihkase. Ainakaan sen enempää, kuin tihkasis 2 tuntia myöhemminkään. Jostain syystä ovat nyt alkaneet molemmat herätä tuolloin... Oon pysynyt ihan rauhallisena miettimällä, että kesäaikaan siirryttäessä viisarit näyttää tuolloin jo tuntia enemmän (eikös se nyt niin päin mee?).

   Poista
 13. Voi miten hauskoja ja kivoja sivuja sulla! Ihanasti piirrät! Ehdottomasti tykkään eniten syömis-sivusta.. :D

  VastaaPoista