22.11.2016

Parisuhdetekoja


Eikä, mahtavaa! Pikkukakkoselle on myönnetty vuoden Parisuhdeteko 2016 -palkinto! Onnea! Me ollaan jo useita vuosia esitetty sille Nobelin rauhanpalkintoa.

No, oli palkinto mikä vaan, niin tänään Pikkukakkosen tuomasta hengähdystauosta saa meidän sijaan nauttia Mummolan väki. Vuoden parisuhdeteon merkeissä me oomme kahdestaan lomalla tänään. (Tätä palkintoa ei muuten ihan joka vuosi oo viimeaikoina jaettukaan..)

4 kommenttia:

 1. Mahtavaa! Nauttikaa täysin siemauksin!

  Meillä päivän rauhallisen hetken tarjoavat toistaiseksi päiväunet, mutta tulevaisuudessa otamme varmasti Pikkukakkosen käyttön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on pienin alkanut jonkun verran seurata Pikkukakkosta, muttei toki taida ihan vielä kuulua kohderyhmään. (?) Hauskasti jää olohuoneessa ohikulkumatkallaan nojailemaan rahiin tai istahtaa lattialle tuijottelemaan, kunnes jatkaa matkaansa. Ja isoin taas on kasvanut jo vähän ohi, ja katsoisi mieluummin hurjempia ohjelmia. Mutta toistaiseksi vielä on lupa katsoa valvomatta vain Pikkukakkosta ja yleensä sekin kelpaa. ;)

   Poista
 2. Toivottavasti oli mukava parisuhdepäivä! Itse käytän usein Pikkukakkosen omaan ruokailuun tai puheluun ystävälle, koska mies on töissä siihen aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OLI!! :D :D Auttoi akuutisti asiaan, josta puhelimessa puhuttiin. :) Parisuhdeaikaa meilläkään tuohon pikkukakkosaikaan harvemmin vietetään, mutta koko talon hiljainen hetki on silti aika pyhä niinä päivinä, kun ruoka on saatu juuri viideksi syötyä ja siirrytään telkkarille lojumaan. :D

   Poista