28.11.2016

Erikoinen jauhelihakeitto...




Välillä sitä tuntee olonsa niin toheloksi. Ihmettelin kyllä jauhelihakeittoa tehdessäni, että jännän iso möhkäle siellä pakkasessa sitten olikin sitä taannoin ruskistettua jauhelihaa (lihansyönninvähennysmielessä toisinaan ruskistan koko satsin, ja laitankin osan pakkaseen).

Vasta tovin hämmeneltyäni ja kökkärettä pieneksi paukutettuani tajusin lötsäyttäneeni sekaan jäisen lihamurekkeen puolikkaan. No, eipä siinä, aivan hyvää siitä tuli noinkin, ja voi kai sitä yksikseenkin joskus punastua korviaan myöten noloiluilleen. Ja jos seurassa nolostelu tuntuu mielekkäämmältä, kuin yksinään, niin ainahan siitä voi kirjoittaa blogiin.

Toisaalta, jos olisi letkeämpi luonne, voisi ottaa mageet kuvat ja kirjoittaa uudesta resepti-innovaatiosta ihan kirkkain silmin. (Paitsi että lihapullakeitto taitaa olla ihan oikea ruokalaji?)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti