4.11.2016

Naisellinen pitsikauluri


Miuku puki yhtenä päivänä sen Frozen-kruunun kaulaansa. Siitäpä inspiroiduin ja keksin tehdä itselleni pitsireunaisen kaulurin. Koska mikään ei oo niin kätevä talviulkoilussa, kuin kauluri. Ja mikään ei oo myöskään niin ruma, kuin kauluri. Mutta tästä kaulurista tuli ihan kiva. Neuloin ja virkkasin kolminkertaisella mohair-puuvilla-kulta -lankanipulla. Lopputulos näyttää vähän niskatuelta. Teenpä ehkä jostain muusta langasta vielä toisen, vähän laskeutuvammasta ehkä. Ainakin pitsiosiosta tuli turhan jäykkä. Siihenhän voisi askarrella vaikka helmiä ja vaikka mitä! Joo, näistä vois tulla sellainen hittijuttu, jokaiselle personoitu koristekauluri! No joo... Enkä näköjään ottanut yhtäkään kuvaa niin, että kaulus on kaksinkerroin. Siten oon koko päivän tätä viluihini käyttänyt ensiavuksi.

Yhä totuttelen uuteen ulkonäkööni. Huomaan peilikuvan nähdessäni katsovani niitä itseäni 15 vuotta vanhempia serkkuja. Näytän rilleineni heidän rippi- ja ylioppilaskuviltaan. Hih, hauskaa. Ja vähän teini-iskältäni. Ja Phoebeltä. 

5 kommenttia:

 1. Vau! Nuo lasit passaa sulle älyttömän hyvin :)
  Itselläni lasit lojuneet pari vuotta kaapissa, vaikka lukiessa ja tarkkaa työtä tehdessä pitäisi kyllä olla päässä! Pitäisikö itsekin lähteä lasikaupoille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta kiitos kiitos! Lasikaupoilla on kyllä ärsyttävää, mutta suosittelen silti!! :)

   Mulla tahtoi kesän jälkeen jäädä lasit pitkiksi ajoiksi pöydälle, ja vasta myöhemmin yhdistin lasittomat päivät migreeneihin... Vaikkei mullakaan oo kovasti tehoja, niin hajataittoa korjaa sen verran, että aivot joutuu selvästi koville lasittomina päivinä. :)

   Poista
 2. Näytät myös joltakin tomeralta ja symppikseltä muumihahmolta,en vaan saa päähäni että miltä. Toisaalta mieleen tulee Vihervaaran Anna opettajattatena.Sopivasti avustamassa vois saada Harri Potter -fiilistäkin. Mutta siis tosi ihanat lasit, sopii hyvin sulle!
  -Salamanterina

  VastaaPoista
 3. Näytät myös joltakin tomeralta ja symppikseltä muumihahmolta,en vaan saa päähäni että miltä. Toisaalta mieleen tulee Vihervaaran Anna opettajattatena.Sopivasti avustamassa vois saada Harri Potter -fiilistäkin. Mutta siis tosi ihanat lasit, sopii hyvin sulle!
  -Salamanterina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ihania mielikuvia noi kaikki! Varsinkin toi tomera, symppis muumihahmo! Samaistun sellaisiin muutenkin! :D Mulla on hauskasti sellainen olo, että kun edelliset lasit jotenkin tuntui rajoittavan lookkia, niin nämä kaikessa hassuudessaan ihmeesti avartavat tyyliä. Löydän itsestäni uusia puolia. ;)

   Poista