6.4.2016

Vuohiperheen päivä Aamulla isä ja sisko lähtivät töihin ja hoitoon.

 Äiti ja vauva tankkaavat sohvalla maitoa ja läheisyyttä... Veli jäi kotiin, kun yöllä nousi kuume.

Lääkärisetä porhalsi pinkillä avoautolla paikalle ja tutki. Sanoi, ettei ole mitään vikaan missään.

 Veli kuitenkin uuvahtaa sohvalle peiton alle.  
 
Äiti vähän surffailee ja bloggailee, kun vauvakin nukahti ulos.

Siivottavaa kyllä olisi, mutta ehkä äiti ehtii bloggailun jälkeen?

- - -


Loistavasti sujunut lomayöni katkesi, kun piti ryhtyä lääkinnällisiin ja lakananvaihdollisiin puuhiin aamuneljältä. (Tilanteet eri sängyissä.) Maitoakin piti pumppailla, kun koko yönä sitä ei tarvittu, mutta oma olo yltyi kamalaksi. Aamu alkoi aikaisin, mutta aika virkeänä, vaikka sairasteluhomma tietenkin harmittaa. Onneksi eilen ostettiin kauppareissulta mulle, ei kun tyttärelle Sylvanian Families vuohiperhe. Keksittiin potilaan kanssa sisustaa nukkekotia kotiin palaavaa Siskoa varten. Joka varmaan kilahtaa, kun olisi halunnut myös askarrella. No, teemme sitten lisää sanomalehtiä, mattoja, viherkasveja ja tauluja.
Mulla itsellä oli lapsena samanlainen karhuperhe ja siskolla hiiriperhe. Tykkäsin niistä NIIN paljon, ja tykkään edelleen. Koska nämä on aivan törkeän kalliita, oon ollut haukkana, jos näitä löytyy poistokorista. Mr Pii on ihmetellyt, että mitä tuollaisilla leluilla muka tehdään. Eilisen intensiivinen leikki todisti, että tytöt, eikun siis TOISET tykkäävät leikkiä pikkuotuksilla ja toiset pikkulegoilla. Ja sitten ne välillä vaihtavat keskenään tai liittyvät toisen leikkiin.Meidän perhe ja lääkäripupu6 kommenttia:

 1. Mulla on tallessa mun ainokainen karhuni. Se on ihana. Mutta en muista leikkineeni sillä koskaan, ainoastaan tehneeni sille(kin) vaatteita. Noita vuohia en ennen ollut nähnytkään. Söpöi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me leikittiin noilla paljonkin (ainakin kuvittelen niin). Varmaan aika pieninä kuitenkin, koska isompana munkin lempileikki oli vaatteiden tekeminen barbeille ja nukeille, ja karhuperheelle en muista tehneeni mitään vaatteita. ;) Vuohet on kyllä söpöjä. Toinen vaihtoehto alelaarissa oli semmoinen laiheliininalleperhe, tai jotain muita otuksia. Tyttö valitsi nämä. :)

   Poista
 2. Söpöjä! Ja kyllä on mukava nukketalokin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään! Ja siellä on helppo leikkiä, kun on monelta seinältä auki. :)

   Poista
 3. Mun omat ei taida olla tallessa, mutta mieheltä löytyy kokonainen talo erilaisia "pikkaraishahmoja". Odottavat uutta käyttäjää mumilassa (eli mun vanhempien luona, jonne ovat miehen lapsuuden kodista jostain syystä kulkeutuneet).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, ihanaa! Hmm, onkohan meidän karhuperhe tallella? Taisi käydä niin, että niiltä alkoi lopulta vähän "nahka" kuoriutua, joten ei ehkä ole säästetty... No, onneksi näitä saa edelleen. Tuntuu nostalgialta, vaikka ovatkin upouusia. :)

   Poista