25.4.2016

Silkkivillaa, merinovillaa, villaa, puuvillaa...

Silkkivillavaatehinku on realisoitunut muutamaksi kirppislöydöksi. Hinku vaan ei ole lähtenyt. Haluan lisää silkkivilla- ja merinovillavaatteita lapsille. Ja itselleni.

Lapsetkin tykkäävät. Kutsuvat leiripaidoiksi. Olen ilmeisesti heidänkin kuullen puhunut siitä, miten kesän partioleirillä silkkivilla on varmasti hittivaate joka säässä ja olosuhteissa. Vaikka tällä käytöllä voi olla, ettei näistä leiriksi enää riitä. Ainakaan valkoisina. Tällä hetkellä vaatevarastoissa on pienimmällä parit villahousut, silkkivillabody ja -kalsarit, silkkipuuvillamyssy sekä äitiyspakkauksen ihana merinovillahaalari. Isommilla lapsilla on kolme silkkivillapaitana myytyä nettikirppislöytöä, joista yksi kyllä on myyntietkstistä huolimatta merinovillaa (tai jotain muuta, kuin silkkivillaa joka tapauksessa). Itselleni olen ostanut merinovillakerraston ja -välipaidan. Nämä on NIIN vilukissavaatteita, eli juuri mua varten.


Luonnonmateriaalit houkuttelevat tällä hetkellä hirveästi ja akryyli suorastaan ällöttää (varsinkin keväällä, eli kaikkialla pyörivän sähköistyvän pikkuroskan vuodenaikana). Hingun villaa sekä vaatteissa, että sohvalle peiton alle kääriytyessä. Vaikka luonnonmateriaalien ihanuutta korostanee parhaiten luonnollinen väri, ei ollut hullumpi väriyhdistelmä tämä yhtenä päivänä ihastelemani kasa villahousukoipia, villahuopaa ja puuvillavilttiä:
2 kommenttia:

  1. Minustakin silkkivilla ja merinovillavaatteet ovat ihania! Meillä on edelleen alusbodyina ruskovillan silkki-villaa, jotka tosin eivät ole enää kovin valkoisia. Mutta ovat kyllä todella käytettyjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi värimuutokset ei vaikuta tärkeämpiin ominaisuuksiin. ;D Totesin myös, että kun ostaa käytettynä (ja halvalla), tulee vaatetta käytettyä paljon enemmän ja huolettomammin. Mikä on siis hyvä asia. Kun ei tarvi aatella, että tässä me nyt sotketaan mansikalla kolmenkympin paitaa. :D (irtosi muuten fairylla hellästi pesten ihan hyvin. ;D)

      Poista