22.4.2016

Annoin lasteni pukea minut
Me ei ollakaan ennen hoksattu hömpötellä tätä Anna lapsesi pukea sinut -päivää. Nyt aamusta, kun paimensin lapsia pukemishommiin, muistin eilen somesta bonganneeni, että tänään olisi heidän vuoro pukea mut. Ja annoin siis heidän komentaa mut vaatteisiin. Arvelin, että tuskinpa mitään kovin hullua sieltä keksivät. No... Vaatekaapilla tuli kahden stailistin kesken aika äkkiä riitaa, ja niinpä jaettiin roolit puvustajalle ja korustajalle. Yritin vältellä huutamasta "YÄÄÄ MÄ EN LAITA TOTA!!!" ihan vain ollakseni heille esimerkki jatkoa ajatellen... Vaikka lapsellinen puoleni yritti vakuuttaa, että olisi ihan ookoo vähän näpäyttää heitä matkimalla heidän omaa käytöstään. No, hillitsin kieleni tällä kertaa.

Vaatteiksi sain ihanan jouluneuleeni, alusmekon ja tietenkin lapseni ikisuosikin, joka saa hänet hipsuttelemaan jalkojani aina ohi kulkiessa: nailonsukkikset.

Koruvastaava löysi korurasiasta kaikki kelloni, jotka näyttivät 1:29, 12:20 ja 9:15. Viimeinen oli peräti oikeassa. Sain myös hurmaavat lasipapukaijat korviini. Ihanaa. Korustaja myös kuvasi asuni ja kehotti eläinaiheisiin poseerauksiin: "Tee flamingo, oo strutsi, näytä karhulta."

Eikä tämä tonttulakkipäinen lumisateessa seisova orava nyt niin epäajankohtainen ole: toissapäivänä herättiin taas kinosten keskeltä ja tänään korustaja itse oli pukeutunut tonttulakkiin. Tällä hetkellä huoneessa leikitään joulupukin pajaa. Taas. Tosin ongelma on, että joulupukki on "glatgoositon", mutta mikään jäätelökioskin jäätelöistä ei oo "glatgoositonta", eikä pukilla oo "glatgoosipilleleitä".Vielä ehtii: anna lapsesi pukea sinut ja näytä meille, mitä siitä seurasi!


2 kommenttia:

  1. Hauska idea ja hieno vaatetus. Pitäisköhän munkin antaa "lapsilleni" lupa pukea mut,kun oon nykyään niin synkänvärisis vaatteis aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, annoitko lapsesi pukea sinut? Lapsi se on isokin lapsi! :D

      Poista