11.4.2016

Iso pikkutiikeriMeidän 9,5 -kuinen pieni on oppinut taas uusia temppuja. Osaa nousta polviseisontaan keskilattialla ja muutenkin osaa seistä ilman tukea. Taaperokärryllä pöristelee vauhdikkaasti, kunnes tulee seinä vastaan. Osaa myös heiluttaa ja taputtaa pyynnöstä, ja nostaa kädet ilmaan, kun sanotaan "JEE!!" En tiedä, ajatteleeko hän pukevansa, vai leikkivänsä kukkuuleikkiä, kun vetää vaatteita päänsä yli ja kurkkaa sitten sieltä. Hiusharjalla myös pyrkii silittelemään tukkaansa, mutta ei kai se nyt voisi vielä ymmärtää harjan käyttötarkoitusta? Samoin ihmettelen, että osaisiko muka leikkiä autoleikkejä. Mutta siltä se näyttää, kun harjaa autolla lattiaa ja päristelee. Samaan sarjaan menee puheentulkinta: muut eivät usko, että sanoo tutista "tette" ja "titti" ja minut nähdessään "äittä" tai "ätti". Minä tietenkin uskon.

Isohan hän on, mutta että jo näin iso? Tiikeriasukin on suoraan Isosiskon kaapista. Pienelle siskolle vähän suuri, ja isolle siskolle vähän pieni. Kaikki on niin suhteellista, isous ja pienuus.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. No niin on! :) Tänään vahvisti vielä osaamistaan tuon "tutti"-sanan kanssa. Harmi, se "äiti" olisi vielä kivempi kirjoittaa vauvakirjaan. ;D

      Poista