4.2.2016

Tyyliä telkkarista


Mainitsin mieltymykseni Mr Selfridge -tyylisiin kampauksiin. Vaadittiin todistusaineistoa. Nyt on. Tämä on homsuinen tulkintani Miss Mardlen niskanutturasta.

Ja koska nyt puhutaan telkkariohjelmasta, niin tuo neuletakki sopii teemaan hyvin (vaikkei kokonaan näykään, ehkä näette sen joskus toiste paremmin). Olin nimittäin katsonut aikaisemmin vastaavaa, mutta se oli vielä kimaltelevampi ja vielä pörröisempi. Sellainen Ruotsin miljonääriäidit -tyylinen. Tämä oli monta astetta hillitympi, paremminkin Ruotsin kuninkaalliset -tyyliä. Eli ihana. Melkein polvimittainen ja kaikella tapaa eleetön. Tämän omistaminen tekee mut vähän entistäkin onnellisemmaksi. (Apua, saako niin sanoa ääneen?)7 kommenttia:

 1. Kyl vaa! Alkais jo uudet jaksot! Ihana letti! Huutomerkki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vielä kakkoskautta pari jaksoa jäljellä. Pitää varmaan vitkutella niiden kanssa, ettei tunnu uuden kauden odottelu niin pitkältä! :)

   Poista
 2. Ihana kampaus!!! Voi osaisinpa laitta omaakin tukkaani muuten kuin suoristaa, ponnarille ja pienelle letille! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. :) Mulla on niin pörheä tukka, että se asettuu tällaisiin melkein itsestään. ;)

   Poista
 3. Tää tyyli on ihana ja todella sopii sulle. Saat sanoa tuntevasi itsesi entistäkin onnellisemmaksi materiankin takia. Pakkohan se on tunnustaa, että maallinen mammona ilahduttaa joskus suuresti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän se on, ja kai siitä on ihan sopivaa iloita. ;) Ja kiitos kehuista kovasti. ;)

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista