1.2.2016

Siivouskukkia ja energiapiikkejä
Saatiin hääkutsu hiihtoloman alkuun, kivaa! Halusin ja löysin lopulta yksinkertaisen ja tyylikkään kotelomekon. Ihana tummansininen Kaffe. Sopii Ivana Helsingin muumikäsilaukun kaveriksi. Mutta minkäslaisen tukan laittaisin? Oon katsonut nyt Mr. Selfridgeä Netflixistä ja makumieltymykset vaatteiden ja kampausten suhteen on viimeaikoina tulleet suoraan 1900-luvun alusta.

Hmm, en varsinaisesti miellä noita peilin vieressä nököttäviä lamppuja ripustimiksi. Mutta nyt kun mietin, niin varmaan vuoden ajan niissä on jatkuvasti roikkunut jotain, mitä milloinkin tykkään katsella: koruja, mekkoja, laukkuja....

Lauantaisen siivousvimman jälkimainingeissa haettiin ne eilen mainitut siivouskukat. Pikkiriikkinen sai valita, joten otettiin tietenkin pinkit. Mutta muitakin vaikutuksia urakalla oli: oon käynyt ennakkoluulottomasti ja rohkeasti erinäisten nurkkien ja kasojen kimppuun. Se on tämä valo, mikä sen saa aikaan. Ihan oikeasti. Sen lisääntymisen myötä herään taas henkiin. Tulee energiapuuskia ja olo, että selviän niiden härkien kanssa, joita myös sotkuksi ja kaaokseksi usein nimitän.5 kommenttia:

 1. Vaadin kuvia mr Selfridge-vaikutteisesta kampauksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaista ei ole muodostunut päähän asti. Tai siellä korvien välissä kyllä, muttei ulkopuolella vielä. ;D

   Poista
 2. Nuo lamput ovatkin oiva ripustuspaikka. Täytyy kehitellä jotain tuollaista meidän pimeään käytävään. ;) Ja hih, kuulostaa niin tutulta nuo energiapuuskat valon lisääntyessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa vasta tästä kuvasta hoksasin itsekin, että tuohan näyttää ihan kivalta. Mies ei oo vielä huomannut samaa. Hänestä on vain outoa, että roikottelen siinä tavaroita. Hän myös kysyi, saako säilyttää omia työhaalareitaan siinä... Noo......... ;D

   Poista