3.11.2015

Yksi niksi oli ylitse muidenMitä luulette, mikä näistä kokeilemistani kikkailuista on toiminut toistaiseksi parhaiten rintaraivareihin?

a) rento makoiluruokinta sängyllä


b) hämmentävä juoksuruokailu keittiön ja eteisen välillä
 c) villi pompotteluimetys jumppapallolla
 d) intiimi ihotteluhetki peittojen kätköissä
 e) pilkkopimeä maitobaari


f) täysin yllättävä kattaus hoitopöydälläg) iskäavusteinen seisova pöytä
Mitä veikkaatte? No, vinkkinä vielä annettakoon, että tätä menoa reisilihakset on pian rautaa ja useampi 20 minuutin harjoitus per päivä käy varmaan jonkin sortin kuntoilustakin. Oikea vastaus on siis c, jumppapallolla pompotellen syöminen. Itkut loppuu tykkänään ja jos meinaa alkaa uudelleen, pomppaan vain pari kertaa korkeammalle ja syöminen jatkuu. Toivottavasti taika ei katoa nyt heti, kun sanoin sen ääneen.
2 kommenttia:

 1. Heh, mua alkoi hymyilyttää, sillä olen tehnyt näistä itse aika montaa ja kyllä meilläkin tuo c vaihtoehto toimii parhaiten. Tosin itse pompottelen sohvalla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tuttua juttua siis! Tuskailin noita kaikkia edellisiä kokeiltuani, etten millään jaksa testailla uusia niksejä ja googlailla vinkkejä. Ja samana iltana Mutsie -blogista (http://mutsie.bellablogit.fi/) luin tämän jumppapallovinkin! :D

   Nyt tuntuu välillä, ettei meillä enää edes oikein ole täällä mitään ongelmaa. Vaikka sitten, kun kokeilen pallotta syöttää (varsinkin unille mennessä, silloin se raivo riepoo häntä eniten), totean rintaraivon edelleen olevan olemassa. Pallo vain piilottaa sen niin täydellisesti! :)

   Poista