24.11.2015

Hattaraiset päikkäritJoskus arki on just sellaista hattaraa, kuin miltä blogeissa näyttää.
Vaikka tämän kuvan taustalla onkin meteliä (ja metelin sähäkkää hillitsemissuhinaa), rajausten ulkopuolella sotkuja ja syynä sisäpäikkäreille inhottava koko perheen tavoittanut sairastelu, on tilanne kuitenkin ihan aito. Miuku meinasi nukahtaa lattialle, joten laitoin koppaan taljan ja päälle oman paitani peitoksi. Ja sinne nukahti. Nukkui yli tunnin, meteleistä huolimatta. Välillä ynähti ja hipsutteli turkkia. Oih.

Oon käynyt vähän väliä huokaamassa tälle tilanteelle instagrammissa (jonne Miuku jostain syystä päätyi ihan naaman kanssa. Mulla on joku ihmeajatus, että se olisi muka intiimimpi media, mikä ei tietenkään ole totta. No, ei nukkuva vauva nyt mitenkään ole tunnistettava.)

Joskus siis on hattaraa. Varsinkin 8-vuotishääpäivänä. Sanottiin silloin 8 vuotta sitten, että se oli paras päivä ikinä. Eikös avioliitto oo mennyt hyvin, jos nyt tuntuu, että se oli "parhaudessaan" vasta alkusoittoa. (Eikä sillä, on tympeitäkin tahteja tähän sinfoniaan mahtunut, mutta kivaa kontrastia nekin omalla tavallaan antaa.)4 kommenttia:

 1. Onnea eilisen hääpäivän johdosta! On kyllä hyvä merkki, jos häät on vasta alkusoittoa kaikelle parhaudelle. Niin on onneksi meilläkin.

  NIIN suloinen kuva! Meillä on jostain syystä kuvissa aina kaikkea kirjavaa, ei varmaan saataisi noin seesteistä kuvaa aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! :) Kyllä tuo seesteisyys sen verran silmiinpistävän erikoista tässäkin taloudessa oli, että siksi sen tänne blogiinkin päätyi. :D

   Poista