10.11.2015

Pitsikaulus kavereineenInnostuin virkkaamaan irtopitsikauluksia. Lasten kokoisia. Mitä sanotte, onko tämmöiset in vai out, tai voisiko ideaa jotenkin jalostaa? Virkkasin näihin taakse napinlävet, mutta olisiko sidottava silkkinauha kivempi? Tai papukaijalukko? Pysyisikö tämmöinen ensinkään lapsilla menossa mukana? Entäs aikuisilla? Sanokaa nyt kaikki jotain. Saa nimittäin sanoa myös "ei toimi", jos niin ajattelee, koska itsekin vähän mietin, että noinkohan on kätsy ensinkään.
6 kommenttia:

 1. Ihanat on ja itse laittaisin ehkä satiininauhat, ihana rusetti takana olisi kiva yksityiskohta ja säätövara olisi hyvä juttu. Olen ihaillut vähän samanhenkisiä Lumoan mekkoja ja mun mielestä tämä sun idea on aivan täydellinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, parempi istuvuus kyllä tulee solmimisnauhojen kanssa, ja ovathan ne kiva yksityiskohta. :) Mä ihastelen myös Lumoan mekkoja. Voi olla, että ne mua tähän pitsimekkovimmaan on yllyttäneetkin. :)

   Poista
 2. Kaunis ja varmaan toimiikin... mutta ainakin itselleni tulee mieleen 90-luvun alku ja se kun äiti osti mulle Halpa-Hallista irtopitsikauluksen ja mä inhosin sitä. :D Oon tykännyt enemmän noista sun imetyspaitatuunauksista yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sama juttu! Mä oon näiden myötä muistanut oman pitsikauluksen, jonka pystyi heittää kaikkien mekkojen kaveriksi. :D En tosin muista erityisesti inhonneeni sitä. Voi olla, että nämä jäävät pöytälaatikkopitseiksi. Tai sitten ne ommellaan paitoihin tai mekkoihin kiinni. Saa nähdä. :)

   Poista
 3. Yhtään en tiedä, toimiiko vai ei, mutta ihania ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos, näiden tekeminen on terapeuttista. Paitsi hartioille, argh.. :D

   Poista