14.9.2014

Projekti 3Ensimmäinen oli hankala. Vaikka oli sekin suunniteltu ja harkittu, oikein pitkänkin kaavan mukaan. Silti. Kaikki piti opetella alusta alkaen, tunsin oloni kyvyttömäksi ja tarvitsin koko ajan apua. Kaikki kesti kauan ja koko ajan piti tuumailla. Varmaan tehtiin aika paljon virheitäkin. Sen jälkeen ei tehnyt mieli ryhtyä ihan heti hommaan uudestaan. Vaikka hyvähän siitä tuli.

No, sitten jossain vaiheessa tuli se hetki, kun ihan tosta vaan totesin, että nyt on seuraavan vuoro. Rupesin kai samantien hommiin, mieheltä kysymättä edes. Toisella kertaa kaikki sujui paljon näppärämmin. Itsekin osasin jo monta juttua, joihin viimeksi tarvitsin apua. Hoidinkin aika pitkälle kaiken yksin, mistä tuli hirveän hyvä ja pätevä fiilis. Siinä ohessa pohdittiin kovasti, että ryhdytäänkö kolmanteenkin, vai jätetäänkö toistaiseksi tähän. Juupas eipäs juupas eipäs, kun sitten taas yhtäkkiä päätin, että antaa palaa, ja polkaisin projektin nro 3 käyntiin.

Eli repäisin kolmannenkin huoneen tapetin nurkasta ja nyt on viimeinenkin makuuhuone remontissa. Huomenna maalaan. (Vielä puntaroin, että sopisiko tulevaan työhuoneeseen jokin värillinen tai tapetoitu tehosteseinä vai huitaisenko vain sillä unelmieni valkoisella kaiken.) Sitten saakin ruveta kokoamaan eilisen reissun ostoksia. Ja niin, lupasin kertoa reissusta: hyvin se meni. Vähän piti alkuun tiuskia, mutta olihan se nyt ihan mieletöntä, että sai kulkea omaan tahtiin ja valita ruokapaikoissa kahden hengen pöydät. Ja lapsiakin oli aika kiva ikävöidä.

Ehtikö joku luulla, että puhuin tuossa alussa jostain muusta, kuin remonteista? Haha, tuskinpa kuitenkaan. Itse asiassa vasta hoksasin, että vitsihän sitä paitsi ontuu. En laskenut pikkupikkuvessaremppaa, joka tekee tästä työhuonerempasta järjestyksessään neljännen.Tuota lastenhuonetta haluaisin keritä vielä paremmin kuvata ja teille esitellä, koska siellä on monta juttua, joista oon ylpeä ja erityisen innoissani. Mutta tällä erää vain kuva, jossa ipanat nukkuvat siellä somasti. Uhkailu-kiristys -metodilta taas vähän pohja putosi, kun temppuiluista huolimatta päädyttiin ratkaisuun, että pääsevät uusiin sänkyihinsä. Kun kerran se vanha makkarinsa meni remonttiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti