19.9.2014

Mitä tekee neljävuotias?Isä säheltää sahatessaan sormeen haavan. (Tapaus 1.)

Poika polttaa omatoimisissa välipalatoimissa leivänpaahtimessa sormensa. (Tapaus 2.)

Äidin jalkapöydän päälle mäsähtää (taas!) painava imurin varsi. (Tapaus 3.)

Mitä tekee neljävuotias?

Ottaa välittömästi jalat alleen ja katoaa sanaakaan sanomatta. Ja yllättää palaamalla parissa sekunnissa takaisin auton ensiapupakkauksesta tonkimansa laastari kädessään (tapaus 1), tai pakastimesta haetun ja keittiöliinaan käärityn kylmäpussin kanssa (tapaus 3). Tai (tapaus 2) istuu muina miehinä sormi vesikipossa aikomatta ollenkaan kertoa, mitä on tapahtunut.Toiminnan mies. Tuleva ensihoitaja tai aina valmis partiopoika. Ja äiti on taas niin ylpeä.

Samoin äiti on ylpeä Pikkusiskosta. Vaikken kerrokaan siksi, että pitäisi ylpeillä "tasapuolisesti", vaan siksi, että on vaan niin söpö. Kun matkii nykyään kaiken, äänensävyä myöten. Kysyin, ootko papukaija. Vastasi: "En, ihminen. Ihmisvauva. Pieni vauva, ihminen. Äitiii, hassu!"
4 kommenttia:

 1. Ihanaiset mussukat,tuskin maltan odottaa että saan huomenna kuunnella höpötyksiä ja totuuksia ihmisvauvan ja isoveljen suusta .:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja mä en malta odottaa, että ei tarvi kuunnella sen höpötyksiä... :/ No ei vaiskaa, mutta vähän rasittavalla ylienergisellä ja hitusen agressiivisella tuulella on tämä päivä alkanut...

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Onhan tuo. Aika hätkähdyttävää jopa. :D

   Poista