24.7.2014

Shoppailuterapiaa

Joskus nolottaa ajatus, että tarvitsisin shoppailua relatakseni. Äsken kuitenkin jälleen totesin yksinäisen ostospäivän hyväksi itsetutkiskeluksi. Omaa aikaa. Hyvinvoinnin edistämistä, ajatteluaikaa. Ehdin miettiä kavereita. (Vielä kun saisi aikaiseksi soittaa...) Lähipiirin vauvoja, tulevia ja olevia. Omia ajatuksiani.

Miksi en yleensä osta, vaikka haluan ja olisi varaa?
Mitä tarkoittaa, että "on varaa"?
Mitä tarkoittaa, että "tarvitsen"?
Millainen olen?
Millainen haluaisin olla?
Näkyykö se?
Kesällä rintsikan olkain saa vilkkua ja olo voi olla rock.
Töissä verhoudun tylsyyteen. Miksi? Onko pakko?
Mitä musta ajatellaan ja onko sillä väliä?
Muuttavatko tatuoinnit persoonaa tai luukkia?
Sovitin pitkästä aikaa värikkäitä vaatteita. Onkohan se yhteydessä siihen, että sisutusjutuillekin alkaa mieli herätä?

Skippasin lounaan ja säästyneillä rahoilla ostin vielä paidan, josta vilkkuu olkainten kohdalta läpi ja rockit korvikset.

Kuvasin jo ostoskasan ja meinasin arvuuttaa teillä kokonaishintaa. Ihan vain hihkuakseni kivoja alelöytöjä ja verratakseni, että oliko tämä nyt sitten halpa vai kallis terapiaistunto. Vaikken edes istunut kuin aamukahvin verran. Menipä siis vielä jumppatunnistakin tämä viisituntinen. Mutta en sitten julkaisekaan kuvia, kun edes photoshoppailuterapialla en saanut ostoksiani näyttämään niin kivoilta, kuin ne oikeasti ovat.

Nii-in. Oli niin kivaa olla vaihteeksi yksin ja vaihtaa rahaa tavaroiksi... (Miksi se kuitenkin kuulostaa niin pahalta?)


4 kommenttia:


 1. Tervetuloa Blogiini, siellä on Linkki Bileet parasta aikaan
  http://home-sweet-england.blogspot.co.uk/2014/07/linkki-bileet.html

  VastaaPoista
 2. Tulin juurikin kyseisten bileiden kautta blogiisi vierailulle :) Ja kappas vain, uusin postaus kolahti meikäläiseen..täällä toinen jonka mielestä shoppailu vain on kertakaikkiaan terapeuttista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Eikä oo välttämätöntä ostaa edes mitään, kunhan vain saa leikkiä ja sovitella. :) (Ja olla hetken pois kotoa. ;D)

   Poista