16.5.2014

VaatepulmiaHohhoijjakkaa. Kiersin äsken juuri sen verran vaaterekkejä, mitä tässä kaupungissa voi tunnissa kiertää, enkä saanut ostettua mitään. Tarvitsisin viikonlopuksi "bilevaatteet". Hahaha... Hoho, huoh... No okei, ei naurata. Siihen aikaan, kun satuin silloin tällöin juhlimaan, podin yhtälailla kriisiä, etten osannut pukeutua sopivasti. Olin vain aina tylsä. Saati että nyt, kun en oo aikoihin nähnyt, mitä toiset (ikäiseni) juhlatuulella pukevat ylleen.

Löysin kyllä parit kivat housut (kiiltävät tummat, vetskarilahkeiset ja kuviokankaiset), mutta joko lahkeista loppui pituus, tai sitten seuraava koko oli vyötäröltä suuri. Paitoja en sitten edes jaksanut vakavissani etsiä, kun sopivat housut olisi pitänyt löytää ensin.

Ärsyttävää. Tiedossa siis juhlakiukkua tälle illalle. Vaatekaapin myllerrystä, luultavasti jopa kangaskaapin tonkimista ja lopulta perinteisesti johonkin tylsään päätymistä. Tai ties vaikka lähtisin vielä epätoivoissani kauppaankin. Ja siitä nyt ei seuraisi kuin hampaiden kiristystä, tällä kauppavalikoimalla ainakaan.

Vinkkejä? Ja siitä lähdetään, että --- voi hetkinen, eihän mulla oo edes soveliaita kenkiä. Argh.Kuvituksena tällä kertaa hätäinen otos tämänhetkisestä asustani, joka sai mut tajuamaan, miten kauas leveälahkeiset housut ja silmäni noloudelle ovat menneisyyteen jääneet. Heti aamusta mies hihitteli mun leviksille ja poikakin totesi, että noi on kyllä sulle ihan liian suuret.
10 kommenttia:

 1. On kyllä ihan hassua, kun nyt laittaa jalkaan housut, joissa on vähän leveet pultut, ei edes paljoa, mutta vähän. Ja kun niillä lähtee ihmistenilmoille, tuntee olonsa hyvin ysäriksi tai nollanollaksi (siis 2000-luvun aluksi). Ja nyt nuo pultut ei oo kuin murto-osa siitä, mitä silloin ne kaikkein leveimmät oli. Tarvisin siis myös uusia farkkuja, mutta farkkujen sovittelu vinkuintiaanin kanssa ei oo kovin herkkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon oppinut tykkäämään shoppailusta IHAN yksin, juurikin vinkuintiaanien myötä. On aika juhlallista kiertää ihan omaan tahtiin ja omilla ehdoilla. ;) Tykkään kyllä kiertää kauppoja seurassakin, mutta silloin en yleensä edes suunnittele ostavani mitään.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Meinasin laittaa, mut miehen kommentti oli, että "onko sulla mitään muuta", joka ei kyllä ollut kuulemma tarkoitettu sellaiseksi, etteikö se olisi ollut hyvä. En vain oikein ymmärtänyt, enkä kyllä ymmärrä vieläkään, että millaiseksi sitten. ;) Pienempi mies ehdotti "jotain juhlavampaa, vaikka joku body".

   Poista
 3. tuokaa ne kaikki mokkelot muorille ja menkää shoppailemaan. Mä en tartte uusia vaatteita kun ei edlliset...kää mahdu edes kaappiin...kaa.

  VastaaPoista
 4. Ai niin, toivoit vaatevinkkejä. Ne luokkakokousvaatteet? Synttärilahjamekko? Mustat farkut ja lepakkohihainenpaita Lidlistä, jossa oli kimalteita. Se prinsessamekko olis aika räväkkä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin noista melkein kaikkia sovittaa, mutta kaikissa oli joku vika. Päädyin tummiin farkkuihin ja siihen valkoiseen toppiin, joka mulla oli ristiäisissäkin. Toimi ihan hyvin, ku sattui vielä hellepäiväkin.

   Poista
 5. nimimerkillä: urheilukevyttopalla baariin - not! ja oman noloutensa (vaatevajavaisuutensa) tajus narikkajonos vasta lähties.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin tämä kommentti tuli päivän liian myöhään, kävi nimittäin juuri näin. :D Ei ollut sopivaa takkia mukana. Jätin sen epäsopivan autoon, mutta onneksi yöllä tarkeni kävellä neuletakissa hotellille. ;)

   Poista