15.5.2014

Cityfiilistä

Tuli suuren kaupungin tuntua, kun käytiin työpäivän jälkeen paikallisissa avajaisissa. Tai no, ei tämä teknisesti ottaen meille aivan "paikallinen" paikka ollut, mutta näin maalla otetaan omiksemme vähän kauemmatkin siistit jutut. Kyseessä on siis Powerparkin upouusi kauppakeskus Road House. Subwayn tulosta kaupunkiin kuhistiin jo kauan sitten, ja heidän tiskillään jono olikin loputon. Itseeni teki tällä kertaa kuitenkin isomman vaikutuksen jätskibaari Gelato Dolce. Alennuin varastamaan lapsenkin annoksesta, saaden ihan ansaitusti pitkävihaiset kiukut niskaani. Houkuttelevia makuja oli sen verran monta laatikollista, että suunnittelen uutta maisteluvisiittiä jo huomiselle...

Vaikka kauppakeskus onkin ihan pikkuinen, oli ison lasikaton alla jotenkin poikkeuksellisen epäjuntti olo. Ne teinipojat, jotka yleensä notkuvat mopoineen tai traktoreineen S-marketin kulmilla, näyttivät ihan erilaisilta notkuessaan ostarin keski-istutusten juurella. Ihan katu-uskottavilta.

Ruokapaikkojen lisäksi komeassa Road Housessa on K-Market, sisustuskauppa ja sopivan kokoinen vaateliike, jossa sovitin huvikseni oranssia 240 euron Guessin silkkipaitaa. Paita tosin oli sellaisessa alessa, että olisin hyvin voinut sen ostaakin. Mutta ehkä jotain vähän hillitympää silti, vai?


Flunssa piinaa väkeämme. Tekisi mieli virnuilla, että minkäslaisia ne miehet sairastaessaan ovatkaan. En nyt sen kummemmin kuitenkaan virnuile, ja kyllähän te kaikki tiedätte. Eikö? Muakin sama pöpö tuntuu jo flirttaillen piirittävän, mutta en aio tulla isketyksi. Vastustelen viimeiseen asti, vaikka nenä jo vuotaakin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti