11.5.2014

Äitien ja mummojen päivä


Meillä oli mukava päivä. Sain aamukahvit sänkyyn ja lasten askartelemia lahjoja. (Saamani kortti on kuvassa hassuinpäin, koska haluan nähdä molempien lasten askartelut.) Ja mieheltä sain yhden sellaisen "kindermunan, jota en kyllä itse olisi ostanut". Se häkellyttää ja jännittää mua, enkä oo varma, onko se vähän liikaa mulle. Vaikka tiedänkin tykkääväni kindersuklaasta, en saa sitä nyt tällä kertaa heti syötyä. Palaan pureskelemaan asiaa myöhemmin. Muitakin sellaisia juttuja se kevääksi suunnittelee, joista tiedän mulle koituvan iloa, jos vain tartun mahdollisuuksiin. Arvostan suuresti, että se on oppinut puraisemaan niitä kindermunia kaupassa ENNEN, kuin kysyy, että ostettaisko sulle tällainen.

(Jos vertauskuva ei auennut, se saattaa vähän enemmän aueta, kun luet TÄMÄN tekstin. Jos ei aukea sittenkään, niin sitten en vain saanut kirjoitettua asiaa niin kuin yritin. Mutta ei ollut siis oikeasti kyse suklaamunista.)

Aamupaloittelun jälkeen pakattiin rakkaudella teipatut lahjat ja iloiset lapset autoon ja lähdettiin tapaamaan Muoria, Mummia, Mammaa ja Ylimummia. Vain Mummo jäi mahdollisista isovanhemmista tapaamatta, mutta aika hyvä mummosaldo silti. Kuten ystäväni facebookissa muistutti, pitää iloita näistä vuosista, kun lapsilla on mahdollisuus nauttia mummojen ja isomummojen kanssa juhlimisesta. Ollaan etuoikeutettuja, kun juhlittavia on näin monta. Tämän meidän ilonaiheemme lisäksi iloitsin tänään monesta, joka viettää varmasti huikeissa tunnelmissa ihkaensimmäistä äitienpäiväänsä.

Kotimatkalla vaihdoin korkkarit reinoihin. Eilinen tapaturma alkoi taas ikävästi hihityttää.


4 kommenttia:

 1. auts! Ikävän näköinen varvas. :) Kiva, kun jaksoitte käydä kattomassa kaikkia äitejä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, varvas on hilpeä. Tänään vielä kirjavampi, mut ei enää kipeä. :) Ja kiitos muistuttelevasta fb-statuksesta. Olin aamulla arponut, että kannattaako sitä nyt joka paikkaa yrittää samana päivänä kiertää, mutta sitten päätin, että kannattaa. Ja kannatti. ;)

   Poista
 2. Mitä superjännään oikein oot saanut lahjaksi? Semmoisen oikein suuren Kinderinkö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, mitäköhän sä arvelet? :D Mut ei, en mä sanoisi sitä suureksi, tai ainakaan konkreettisella tasolla sitä ei voi koossa määritellä. ;) Aineettomalla tasolla se kyllä on suuri ylläri. ;)

   Poista