22.5.2017

Kuin viimeistä kesäpäivää


Muhun on iskostunut niin vahvasti Lidlin "Kuin viimeistä kesäpäivää" -mainos ja meemi "Suomen kesä on ihana - tänään se osui perjantaille", että ihan tosissani oon ottanut kiireellä kaiken mahdollisen ilon irti näistä neljästä kesäpäivästä. Luulen koko ajan, että tämä loppuu hetkenä minä hyvänsä.

Oon tehnyt kädet rakoilla pihahommia, loikoillut auringossa, aurinkorasvannut lapsia, juonut päiväkahveja ulkona ja kattanut lounaankin ulos. Käytiin jopa mökillä, jonne koko muu väki alkoi hinkua heti auringon noustua talviunilta.


Nämä kesäpäivät oon viettänyt uudessa NOSHin mekossa ja se onkin nyt tämän postauksen kuvien teema. Voitin instagramin arvonnassa lahjakortin, jolla sain tämän ja i-ha-nan joutsenpaidan.

Tämä mekko ei millään tavalla imartele muodottomuuttani ja kalmankalpeaa talvi-ihoani, mutta tykkään tästä ihan kauheasti. Varsinkin tuosta selkäosan oranssista. Ribbineulos venyy sopivasti, että on rento olla ja tehdä hommia. Tämmöinen mukava arkivaate. Ja valokuvien totuudesta huolimatta itsellä on tunne, että näyttää kivalta. (Epäimartelevimpia kuvia en tietenkään julkaissut.) Sitä paitsi mulle riittää, että peiliin katsoessa näyttää hyvältä. Mä oon juuri niitä, jotka katsoo peiliin hymyillen hyvässä asennossa vatsa sisään vedettynä ja ryhdikkäänä. Ajattelen, että "jes, hyvä, nyt mentiin" ja lyhistän heti peililtä päästyäni ryhdin ja päästän vatsan ulos. Mutta ajattelen koko loppupäivän näyttäväni hyvältä. Kunnes kotiin palattua huomaan totuuden repsottavista vaatteista, hiuksista ja meikeistä, eehhehee. Mutta mitä väliä. Tunnen liian monta sellaista nättiä ihmistä, jotka peilaavat irvistellen, selkää kumartaen ja pullistaen kaikki mahdolliset mahamakkarat ulos, että "apua, enkös näytäkin ihan raskaana olevalta?!" No näytät, kun teet noin. Kaikki näyttäis tuossa asennossa. Voitko olla normaalisti, niin et näytä!

Kumpaan peilailijajoukkoon sinä kuulut?

Pihahommissa otetut kuvat on tällä kertaa napsinut eräs, jolla oli taas jatkuvasti tyyyyylsäääää, kun veli on eskarissa. Lupasin (koska elän kuin viimeistä kesäpäivää), että laitetaan ammeet iltapäivällä ulos ja nautitaan helteestä. Olafin sävelin laulamme tytsyn kanssa "on kesäääääää!!"
6 kommenttia:

 1. On ihana kesämekko! En ensin tajunnut, että se oranssi kuuluu siihen. Näytä sit se joutsenkin!
  Mulla on kesäkenkäongelma. Tilasin yhdet kaupustelijalta, mutta ei ne vaan tuu... Ja pitäisi tilata toisetkin, sellaiset ällöttävän ihanat sporttisandaalit, joita sitten päädyn pitämään koko kesän. Niin niille edellisille kävi. Ja kesämekkokin pitäisi löytää, edes kaapista. Kyllä, minäkin elän kuin viimeistä kesäpäivää. Ja laulan sitä "AAAAA! Kesän lapsi mä oooooon!"
  Kesäterveiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäterveiset täältäkin! Mäkin NIIIIN oon kesän lapsi! :D Kesämekoista muistan, että viime vuonna ostit jonkun kivan raitaisen, eli nyt kaappeja tonkimaan! ;)

   Mun pitäis tonkia kaappeja myös, ennen kenkäkaupoille lähtöä. Veikkaan, että sieltä löytyy jotain täksikin kesäksi jalkaan laitettavaa. En vain yhtään muista, mitä! :)

   Poista
  2. Hahaa! Kaupusteluja toi poposet tänään. Oon myös päässyt vaatekaapissa kesälaatikkoon asti. Vielä ei ihan oo mekkoilmat mulla. Kurkkukin taas ärsyttävän kipeä. Mutta aurinko on ja paistaa!

   Poista
  3. Voi, huollahan kurkku kuntoon ennen kesämekkoilua! Aurinko paistaa, niinpä, ihanaaa!!

   Poista
 2. Hahah, just se peilaaja joka on niin timminä siinä peilin edessä kaikkine sisäänvetoineen mutta jonka pitää loppupäivän pystyä hengittämään niin puhaltaa ja löysyttää kaikki roikkumaan taas kun ei ole sitä peiliä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli just oikein! :D Itsehän me ollaan niitä kriittisimpiä arvioijia, eli ainoita, joita varten "täytyy" vetää vatsa sisään. Ei ketään muuta kiinnosta. :D

   Poista