24.9.2015

Makkarasukkia


Oon innostunut villasukista, joissa on vuoroin sileää ja vuoroin jonkinsortin joustoneuletta. Pysyvät hyvin jalassa, eivätkä lörähdä. Vähän, kuin junasukat. Oon tehnyt vastaavia aiemminkin, esim. täällä ja täällä. Kokeilinpa sileällä pätkällä kirjoneulettakin tässä sukassa. Voisin kyllä kutsua näitä joiksikin muiksi, kuin "makkarasukiksi", koska "sukat makkaralla" on juuri päinvastaista, kuin mitä näiden sukkien kanssa on tarkoitus tapahtua. Mutta kun tehdessä tulee tuollaista makkaraa, niin en ole parempaakaan keksinyt.

Isommat lapset saivat valita sukkavärinsä itse. Pojalle yritin ujuttaa toiveväriksi jotain muuta, kuin punaista. Ihan vain, kun olisin halunnut ostaa jonkun jännemmän värin. Mutta ei. Jos sanoo ensin, että saat itse valita, niin pakko kai se on antaa itse valita. Pikkiriikkinen valitsi raidan kerrallaan. Vähän piti häntäkin johdatella, kun joka toisen värin olisi pitänyt olla pinkki, mutta ko. väristä ei riittänyt kuin pariin raitaan. Ihan paras palkinto on, kun lapset väittelevät, kummanko sukat ovat hienommat.

Sitten vähän sukkaposeerauksia pöydän alta ja pöydän päältä. Ihan tarkoituksella (??) kodin suttuisimmassa kohdassa kuvattuna. Semmoista arkirealismia, jolla voi päteä olevansa helposti lähestyttävä ja samaistuttava blogi, eikö?!
8 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Varsinkin nuo pikkiriikkisen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisko teillä villasukkatarvetta? ;)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  4. Niitähän ei voi olla liikaa... Eihän? :D pieniä kyllä löytyy mutta isommalla alkaa varasto olla aika pieni. Jos tekemisen puute iskee niin voisin kyllä tilata yhdet :D

   Poista
  5. Ei voi olla liikaa (kuten ei kommenttejakaan xD). Seuraavan kerran, kun pääsen istahtamaan, heitän uudet sukat tuloille! :)

   Poista
  6. Mitä ihmettä tämä puhelin touhuaa? Varmaan johtunee siitä että peruutan taaksepäin? Ehkä? No yritetäänpäs poistaa vähän ylimääräisiä :D

   Poista