25.9.2015

Jyrkänteitä, keijuja ja nakkipiiloja

Lähdettiin retkelle. Matkaseurue koostui Pikkupojasta, Keijusta ja Pupusta.Ensin piti väistellä käärmeitä (laattojen saumat). Sitten uitiin (kylppärin läpi) ja piipahdettiin vaarallisessa tippukiviluolassa (sauna). Nukkuvaa leijonaa (saunatakki) ei saanut herättää.

Päädyttiin kallion jyrkänteelle (maton reuna). Onneksi keiju lensi hakemaan meille tikapuut (vilttejä), joita pitkin me muutkin pääsimme jyrkänteeltä alas.

Sitten vaellettiin autiomaassa (olohuone) ja mutkiteltiin heinäpellossa (karvamatolla), jonka reunalta alkoi suo. Pysähdyttiin siivoamaan toisten ihmisten jättämiä roskia (leluja) ja vietiin ne kaatopaikalle (lelulaatikkoon). Suo ylitettiin rakentamalla pitkospuut (kirjoista). Nyt tarvittaisiin ruokaa. Onneksi löydettiin nakkipiilo (kylmenee-lämpenee -ohjeilla), samoin kuin pari vuohta lypsettäväksi (maitolasit).
Lopulta löysimme suojaisan luolan (pikkueteinen), johon pysähdyttiin evästauolle. Keijukainen etsi meille taikalaatikon (cd-soitin), joka piti hiippailla nukkuvan lohikäärmeen (vauva) vierestä herättämättä sitä. Taikalaatikosta kuunneltiin päiväleposatu luolassa.
Jos eiliseen postaukseen päästin arkirealismia, niin tänään jätän tarkoituksella korostamatta, että hirveällä riidalla, riehulla ja itkulla tämäkin leikki alkoi. Tässä kuvassa puretaan kiukkua ihan luvan kanssa riepottelemalla vilttiä pois pussistaan.
5 kommenttia:

 1. Ihana postaus, ihana leikki!! <3 Mä näin tästä postauksesta pätkän hallintapaneelissa ja ohitin sen monta kertaa, mutta mun oli pakko tulla katsomaan MITÄ toisten ihmisten jättämää teidän piti kerätä :'DDD ja sitten luinkin koko kertomuksen loppuun. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ei sentään pahemmista jätöksistä ollut kyse! ;D

   Poista
 2. Hihi, kuulostaapa ihanalta leikiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä ihan hauska improvisaatioharjoitus äidillekin. ;D Keijukaista suorastaan pelotti tippupkiviluolassa. Hän oli muuten pakannut hyvin naisellisesti: kaksi kassillista tavaraa, muoviruokaa ja kenkiä. :D

   Poista
  2. (Eikä meillä muuten normaalisti kukaan enää juo nokkamukeista. :D Nyt kun ei löytynyt "retkipulloja", myönnyin vauvamukeihin, jotka eniten näyttivät pulloilta.)

   Poista