1.1.2014

Ennustuksia vuodelle 2014


Ei, en nyt vieläkään ole päässyt kovin syviin vesiin menneen ja tulevan vuoden miettimisen suhteen. Piipahduksen verran mielessä käy, että tulevana vuonna pitää todennäköisesti tehdä päätöksiä (tai edes suunnitelmia), jotka saattavat tuoda uusia ja jännittäviä tuulia arkeen. Mutten koe tarvetta vielä spekuloida ja puntaroida. Olen lukenut uudenvuodenlupauksia, joihin haluaisin samaistua, mutta toisaalta tuntuu, että ajatuksen tulisi tulla sisältä, eikä ulkoa, joten en ole ottanut muiden hyviäkään lupauksia omikseni.

Sen sijaan lähestyn uutta vuotta itselleni sopivasta näkökulmasta: leikkimielisten ennustusten, tai paremminkin tulkintojen kautta. Edellisen vuoden ennustukset sai lukea piparista (oma ennustukseni toteutui pikkuhiljaa kevään ja kesän aikana, mr Piin tulkintani luultavasti koko vuoden). Tämän vuoden ennustukset tulevat mukien alla. Tai no, nämä ympyrät kuvaavat mukeja. Valitse numerosi ja käy kurkkaamassa tämän linkin takaa, mitä alta löytyi.

Mun mielestä on kepeän merkityksellistä se, mitä kullekin tulee ensimmäisenä mieleen siitä omalle kohdalle osuneesta asiasta. Ensimmäiset ajatukset kertovat jotain omista toiveista tai peloista. Ja jollei ensin tule mitään ajatusta, voi joutua hakemaan pidempiä aasinsiltoja. Sekin voi kertoa jotain niistä odotuksista, jotka olisi jotenkin halunnut nähdä siinä omassa ennustuksessaan.


2 kommenttia: