31.1.2014

Läkälötsit
"Ne on niiin hienoja ne läkälötsit! Ja niillä on se niiden oma palas paikka, se loskakoli. Se loskakoli on niiiiin ihana! Me leikittiin niin, että ne läkälötsit ja nolsu meni sinne melilosvolaivaan ja ne kaappasi sen. Niillä ei ollut ne tavalliset tykit, vaan toisenlaiset pyssyt, ja ne sai sen laivan kokonaan omaksi, ne läkälötsit ja se nolsu. *ihastuksesta huokaileva naurahdus* Voisko ne hoitokavelit tulla meille joskus kylään? Ja ne läkälötsit valmaan vois tulla kans, ne on niiiiin ihania."

Mua häkellyttää, että toi Poika on noin iso. Ja että se on niin innoissaan räkälötseistä, merirosvoleikeistä ja uusista leikkikavereista. Olivat ne löytäneet metsästä aarteenkin: sotapoikien jättämän keltaisen merkkausnarun, joka oli sittemmin mitattu 140-senttiseksi ja katkaistu kahdeksi 70-senttiseksi aarteeksi kaverusten kotiinviemisiksi. "Että voin sitten jatkaa sen tutkimista kotona", hän tuumasi.1 kommentti:

  1. Heips! Kurkkaatko blogiini, ja laitatko sähköpostia minulle (en löytänyt täältä sähköpostiosoitettasi)... Terkuin, Mira
    prinsessajuttu@gmail.com

    VastaaPoista