31.12.2013

Vanhan (vuoden viimeiset) terveisetAlan olla vanha. Tajusin sen, kun yritin taannoin valita julkaisukelpoista kuvaa itsestäni. Joko silmät olivat hymyn myötä kadonneet jonnekin ryppyjen ja mutkien syövereihin, tai jos olin yrittänyt saada niitä näkyviin, oli otsa rullautunut kuudeksi (tarkistin: luku on tarkka). Näytän sen ikäiseltä, kuin täti-ihmiset näyttävät. (Tosin pian on osuva sekin titteli!)

Ensi vuonna pitää opetella poseeraamaan (tai photoshoppaamaan) paremmin. Tämän syvällisemmäksi ei vuodenvaihteen pohdinta tällä erää mene. Mietinkin, että ehkä kuluneen vuoden kertaamisen sijaan pohdin sitten alkavaa suunnitelmineen. Jos huvittaa.

Nyt odottelen ja toivon, että jälkikasvu sammuisi peteihinsä ja sujuvaa nukutusurakkaa toivon myös vierashuoneen väelle. Päästäisiin pelailemaan ja syömään sipsiä. Odotellessani voin julkaista illalla ottamani pärstäkuvat. Harvoin, kun on oikeasti aikaa ennen vieraiden tuloa tai jonnekin lähtemistä, on kiva pelleillä meikeillä ja vaihdella vaatteita niin ku ennen vanhaan. Harjoitelin siinä ohessa itselleni ja naamani ikävuosille soveltuvaa poseerausta. Hyvin moni otos EI onnistunut. En keksinyt vielä luottoposea.

Iloista vuodenvaihdetta teille jokaiselle ja onnea alkavalle 2014:lle!Mr Pii ei varovaisista sanavalinnoistaan huolimatta jättänyt epäselväksi, onks sen mielestä noloo julkaista itestään kovin monta naamakuvaa. Julkaisen silti, kun olen niin vapautunut.4 kommenttia:

 1. Toi on paras, "kun olen niin vapautunut" , justiisa noin sen pitää mennä! Hyvä sinä! Ja on pitäny sanoa koko viime vuosi ja nyt sen sanon. Sulla on kerrassaan hauska plogi. Toisinaan eläydyn kovastikkin täältä yhden lapsen pyykkivuorten ja limasten makaronibaananinpolkujeni keskeltä. Kiitos monesta hetkestä, nytki pikku ukko nukkuu ja mitä minä teen, luen sun blogia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että, miten kiva kuulla, että viihdyt täällä! :D Minäkin viihdyn, ja juurikin siksi, että täällä on teitä muitakin eläytymässä ja jakamassa ajatuksia! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tai pyntätty... ;D Mutta kiitos kuitenkin. ;)

   Poista