25.1.2014

Meikkivinkki (or not)Taannoin innostuin kokeilemaan huulipunan käyttöä arjessa. Suttuista puuhaa. Tahroja löytyy sekä omista, että lasten vaatteista, kun tottumattomana en osannut ensialkuun varoa. Sen verran into on laantunut, etten esillä olevista välineistä huolimatta punaile kuin satunnaisesti.

Varsinkin törröttävä alahuuleni on helposti vähän koomisen näköinen räväkästi meikattuna, ja huomaankin usein värittäväni huulet vähän eriparisiksi: ylähuuleen enemmän väriä ja rajausta, alahuuleen kevyemmin. Tänään päätin kehitellä uuden (?) trendin: punainen ylähuuli ja nude alahuuli. En sentään oikeasti uskaltanut kaupungille näin lähteä, piti vähän tasoitella kontrastia. Mutta jos olisin sellainen asenneihminen ja itsevarmempi ulkonäöllä leikkimisen suhteen, olisin voinutkin näyttäytyä näin. Tai no okei, näyttäytymiskaupunkikin olisi saanut olla joku muu, omaani isompi. Eli siis jos ja jos, eli en lähellekään. Mutta joku tyyli-ikoni voi vapaasti poimia tämän vinkin ja levittää sanomaa trendien edelläkävijöiden keskuudessa.(Koska koko teema on överi, vedin blurrauksetkin ihan överiksi. Sen verran oli kurttuinen eukko silmäpussineen kuvassa, että mieluummin superöveri, kuin inhorealistinen.)

Punahuuman ollessa villeimmillään, tallensin todistusaineistoa punatuista kotipihaleikeistä, bloggaustuokioista, ruokakauppareissuista ja muusta arkisesta:


(Ei oikein taida olla omaa osaamisaluetta ja intressejä tämä, kun ei löytyny olemassa olevista tunnisteista mitään tähän sopivaa. Enkä sentään kehdannut tämmöiselle höpöhöpölle tehdä omaa "meikkivinkit"-tunnistetta, muahaha!)


2 kommenttia:

  1. Mä ihailen huulipunaa arjessa käyttäviä. Siis etenkin punaista punaista huulipunaa, se on ihanan näköistä! Ja tuntuu etten itte ikinä opi käyttämään kyseistä kosmetiikkatuotetta, en arjessa enkä juhlassa. Kerran jopa menin Helsingin Sokoksella oikein tarkoituksella ostamaan kallista, laadukasta punaa, myyjän opastuksella. Mutta silti se aina katoaa kahvikupin ja viinilasin reunaan, haarukkaan, johonkin :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sepä se, sen lisäksi, että sitä oppii laittamaan lähtiessään punan paikoilleen, sitä pitäisi osata tarkkailla päivän mittaan. Siinä menee ainakin mun vaivannäön raja. ;) Sulle kyllä sopii kirkas huulipuna, muistan joskus nähneeni! :)

      Poista