15.1.2014

Käytä hääpukuasi -päiväTörmäsin iltapäivälehdessä viime viikolla mainostettuun Käytä hääpukuasi -päivään (15.1.). Hääpukuni kulkeutui jokin aika sitten epätyylikkäässä (pikkusiskon pienenä suttaamassa) pahvilaatikossa uuden kodin ja lisääntyneen säilytystilan myötä oman vaatehuoneen hyllylle. Siitä asti oon miettinyt, että pitäisi testata, miten on raskaudet ja vuodet muuttaneet kroppaa, mahtuuko mekko yli 6 vuoden jälkeen päälle.

Tänään oli siis oivallinen päivä sovittaa. Tuskin olisin tullut tänne kertomaan, jos EI olisi mahtunut, joten ei tarvinne hehkuttaa sitä asiaa sen enempää. Kuvat otti kolmevuotias (jota en kyllä voi syyttää huonoista poseerauksista ja holtittomista käsistä), joka vähän hämmentyi aamuisesta asuvalinnasta. Pienempi ei sen sijaan kommentoinut mitenkään, vaikka yritinkin tehdä prinsessamuuveja ja muita hössötyksiä pyörähdyksineen. Nosti katseensa kirjasta vain näyttääkseen siltä, miltä varmaan itsekin usein: Juu juu, hieno, voinko jatkaa lukemista?
Testaako joku muu?

10 kommenttia:

 1. Ihanaa! Sähän olet kuin prinsessa! Mä testaisin kyllä, ja tämä päivä on vähän haikea, sillä oma hääpukuni oli äitiysmalli ja se meni myyntiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, aamuinen prinsessahetki. :) Mutta eihän tämmöisen ei-äitiysmallinkaan kaapissa säilyttäminen mitenkään kauhean järkevää oo.. No, onneksi joku kehitti tämän tärkeän (heh) päivän, jolloin tulee kaivettua mekko esille. Ja toisaalta, jos lapseni tykkäävät hypistellä mun hääpukua vaatekaapissa yhtä paljon, kuin ite oon hypistellyt äitini pukua, niin kyllä se siinäkin kohtaa "maksaa itseään vähän takaisin". ;)

   Poista
 2. Kyllä :) !!! http://blackblingwhite.blogspot.fi/2014/01/terveisia-kotitoimistosta-ja-radiosta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana mekko sinulla, ja ootkin päässyt hienosti edustamaan puvussasi! :) Vau!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ei mullakaa ois varmaan joka vuosi mahtunut. ;) Ja voihan olla, että tämä oli viimeinen kerta, kun sain vetskarin kii. Mistä näitä tietää, eikä sen niin väliä. ;)

   Poista
 4. Täällä on kans osallistuttu :) http://andsomethingdaily.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana mekko sulla! Mä itseasiassa muistan haaveilleeni jostain tuon tyylisestä, ja olikin yllätys, että lopulta (tai oikeastaan aika piankin) päädyin tosi paljon simppelimpään mekkoon. :) Elämä on mielenmuutoksia täynnä. ;)

   Poista
 5. Ei kyllä mahtuisi, en edes kokeile. Mutta roikkuu kans "tossa hollilla" kun äiti oli sitä mieltä, ettei aio sitä heillä enää säilyttää (olin sen tilanpuutteessa sinne "unohtanut").

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, munki oma hengaili aika monta vuotta äitin varastossa, kunnes päätyi tänne. Aika likaisena, by the way.

   Ja hei, joskus mahtuu, joskus ei, ja jollei, niin ei sen niin väliä.

   Siksi ei muuten kannattaisikaa vetää mitään superdieettiä hääpäivälle, niin ku jotku tekee, kun sitte luulee olevansa aina jatkossa reilusti paksumpi, ku "nuorena", vaikka oikeesti sillon oli vaan täsmänäännytetty. ;D

   Poista