9.1.2014

Blogi kansiin
Tavallisen päiväkirjan kirjoittaminen on viimevuosina jäänyt vähälle. Ja näiden Päikkäreiden myötä aivan surkean harvinaiseksi. Oon kirjannut päiväkirjan sijaan tänne yhden merkittävimmän ja rakkaimman elämänvaiheen tärkeimpiä juttuja. Tuntui pelottavalta ajatukselta, että katoaisivat joskus tuhkana tuuleen.

Niinpä tartuin loputtomalta tuntuvaan projektiin ja ryhdyin tulostelemaan tekstit talteen. Lopulta homma olikin aika helppo, eilen aloitin ja nyt on jo elokuuhun asti jutut kansissa. Montaa juttua jäin tekstejä selaillessani miettimään ja pyörittelemään, huokailemaan. Ei ne ikävät tunteet tunteet tuntuneet lainkaan niin isoilta, kuin silloin. Joskaan ei ne aivan kullaksikaan olleet vielä muuttuneet. Tärkeitä muistoja nekin. Puhumattakaan sitten noista lapsiin liittyvistä jutuista, joista jo nyt suuri osa olisi pudonnut mielestä unohduksiin ilman blogia. Onneksi eivät pudonneet.

Kommentit olisin NIIN mielelläni ottanut mukaan, mutta se kyllä olisi tehnyt urakasta aivan sietämättömän. (Kuvien liimailu wordilla meinasi omalta osaltaan vaikuttaa samoin.) Kiinnostavimmat halusin silti kerätä, kuten hääpukupostauksen kommentit. (Nyt sitten nekin kommentoimaan, jotka vielä eivät ole tarinaansa jakaneet.)

Nyt on kansissa melkein ensimmäinen blogivuosi, kuukausi kerrallaan. Sisällysluettelonkin sai jokaiseen kätevästi tulostettua blogiarkiston kohdalta. Seuraavaksi ostan näille jonkun kivan boxin ja nostan aarteena hyllylle. Eikä olisi kova homma tulostaa kuukauden aikana kertyneet tekstit heti kuun lopussa, ehkä teen jatkossa niin.

Tässä se nyt on: Päiväkirja numero 51c kansissa.Ja vaikka yksi (ei oma) asia ei tänne blogiin kuulukaan, niin sen verran säteilen, että saatiinpa hieno syy lähteä tänään kahvittelemaan kaupungille. (Luulin jo joutuvani keksimään jonkun tekosyyn, mut ei tarvikaan.)


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin mustakin, nappaa ihmeessä mukaan! :) Mä oon ainakin semmoinen konkreettisen hypistelijä, varsinkin, jos on tämmöisistä muistamisen arvoisista asioista kyse. Mistä tulikin mieleen, että kuvatilaus ois edelleen tekemättä... ;)

   Poista
 2. Mielettömän ihanaa että olet saanut aikaiseksi sen jota minä itse olen miettinyt jo varmasti vuoden :D Ehkä minä tästä innostuneena saisin aikaiseksi itsekin. Tosin nyt on valokuvaprojekti menossa, että ehkä seuraavaksi sitten :)
  Jos vaikka saisi uuden tulostimenkin ennen sitä niin jälki olisi parempaa ;)

  Löysin blogiisi kun etsin googlesta reunapitsin ohjeita :) Jään lukijaksesi ja katselen mitä muuta kivaa täältä löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva, että löysit tiesi tänne ja jäit mukaan! Tervetuloa! :) Ja kiva, kun muistutit muakin tästä blogi kansiin -hommasta, on vähän jäänyt... ;)

   Poista