2.12.2013

Joskus voi käydä näin.
Jos on oikein pitkät kesälomat, voi käydä niin, että työlaukku jää lojumaan liian pitkäksi aikaa eteisen lattialle. Silloin taas voi käydä niin, että rouva työntää sen jossain vaiheessa vaatehuoneeseen, pois silmistä ja jaloista.

Sitten voi hyvinkin käydä niin, että kun loman loputtua kurkkaa työlaukkuunsa, siellä on likaisten vaatteiden lisäksi keväiset eväsbanaanit.


Silloin puolestaan on pakko todeta, että hieno paita on pilalla. Ja jos tosiaan kävisi näin, niin silloin paidasta voisi vielä napata hihat ja ommella ne Pojalle pöksyiksi.

Tällöinkin tosin voi käydä niin, että Pojan mielestä housut tuntuvat jalassa inhottavilta. Silloin kannattaa keksiä, että housut ovat vaikka betonihousut tai villisikahousut, niin jopa unohtuu inhottavuudet.4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo, värin perusteella yritin tarjota sitä nimeä (itse ehdotti kiukkuisena possuhousuja, josta jalostin ajatusta). Betonihousut jäivät sitten elämään nimenä, eikä enää tuntuneet loppupäivästä inhottavalta. ;)

   Poista
 2. Poikanen näyttää varsin hassulta tuossa poseeratessaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja mäkin mietin, et miks se näyttää noin pieneltä, mut ehkä noi ylimitoitetut asusteet tekevät sen vaikutelman. ;)

   Poista