21.8.2013

Tyytymätön asiakas
Vielä, kun säitä riittää, sain aikaiseksi leikata Pojan tukan. Se on huomattavasti kivempaa ulkona, kuin kylppärissä. (Onkohan se ihan ok, muuten?)

Reaktio oli hyvin miesmäinen. Huutoa peilin edessä: "Äiti miksiiii!!???!! Näyttää ihan tylsältä!" Mun silmään näytti hyvältä, ja niin kuin aina uuden luukin myötä, vähän taas isommalta pojalta. Vähän liikaakin. Mutta asiakas itse riuhtoi harjan kanssa tukkaa eestaas, koittaen harjata sivuun ja pystyyn ja pörröttäen. Kastellen kampaa ja raivosta kiljuen. Ei ole hyvä ei. Lupasin sille, että kasvaa pian takaisin. Jo huomenna uskoisin peilikuvan menevän täydestä, mikäli nyt muistaa siihen katsoakaan.

Onkohan yhtä epäkiitollista oikeiden partureiden työstää näitä pikkumiesten kuontaloita?


3 kommenttia:

 1. Jos ei faari saa huomenna aikaa parturille saaki tulla teidän takapihalle ja voit tehdä samanlaisen kampauksen ku pojalles.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saiko? :D Ei sillä, en kyllä suostu, vaikkei ois saanutkaan. Mulla on aina pari seuraavaa päivää semmoisia, kun kuljen perässä saksien kanssa, että "tosta vielä vähä". Tänään en viitsinyt, kun tuntui olevan vielä vähän arka paikka toi kuontalo... ;)

   Poista
 2. Joo pääsi ja taas näyttää armeijaan menevältä.

  VastaaPoista