20.8.2013

SovittelushoppailuaLähdin tuulettumaan sirpaleiden jälkeen. Otin seuraksi yhden hyvän tyypin, jonka kanssa nykyään harvoin hengataan, mutta ainoan, jonka seuraa tänään kuvittelinkaan jaksavani. Itseni.

Ja olipa meillä hauskaa, minulla ja itselläni. Kierrettiin omaan tahtiin kauppoja ja kopeissa oli kivaa. Pelleiltiin kännykkäkameran kanssa ja soviteltiin hattuja. Ja ihmeteltiin peilien kautta näkyvää kikkarapehkoa. Tommonenko tukka mulla on?! Sain suoraa palautetta vaatteista: nuo farkut istuvat, mutta ovat tätimäiset. Nuo näyttävät hyviltä, ota ne. Johon totesin, että tuntuvat huonoilta, ja jätettiin ostamatta. Kaikesta sovittamastani ostin yhdet vaivaiset legginsit. Kaikista muista sovittamistani sen sijaan sain hilpeää iloa ja jonkinlaista mielihyvää palauttaessani niitä takaisin hyllyyn. Kummallista? Siskoni päättää usein blogitekstinsä muumimietelauseisiin, ja tässä yhteydessä haluaisin itse muistaa sanasta sanaan sen, mitä Nuuskamuikkunen puhui siitä, ettei tavaroita tarvitse omistaa. Kun on kerran nähnyt jotain, omistaa sen aina, kun sulkee silmänsä ja muistelee.

Viikonloppuna olin Me&I -kutsuilla. Tykkäsin kovasti malliston naistenvaatteista, mutta päätin (ainakin tällä kertaa) olla ostamatta mitään, vain tutustua mallistoon ja nähdä kivoja ihmisiä. Kyllä taidan joutua omat kutsut pitämään, vaikka emännänlahjaksi hinkumiani legginsejä vastaavat löysinkin H&M:ltä 7 eurolla. Mutta yksiäkään yhtä hyviä ja hienoja farkkuja en löytänyt. En lähellekään. Harmi vain, kun ne omat suosikit taitavat pian loppua Me&I:ltakin, olivat kuulemma viimemalliston jämiä... Mutta ne haluaisin omistaa. Muutenkin kuin mielikuvittelemalla.
4 kommenttia:

 1. Pitäisköhän munki kokeilla mennä joskus vielä yksin shoppailemaan,siitä on aikaa .Taitais tulla halpa reisu ainaki jos päätäis että saa ostaa vain ittelle,ei miehelle ,teinille tai ei ees lastenlapsille eikä kotiin. Voisin joskus mennäkkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeella fiiliksellä se on kyllä kivaa! Pyydät vapaapäivän siltä pomolta ja lähdet sovittelemaan. :) Jos tulee kädet tyhjänä takas, niin voi aatella ainaki viettäneensä laatuaikaa itsensä kanssa. ;)

   Poista
 2. Hyvää seuraa olit kyllä löytänyt! ;) Ihanalta kuullostaa noin rauhallinen (ja halpa) shoppailukierros. Nykyään kun mä koitan etsiä jotain, niin ei millään meinaa löytyä itelle kivaa (paitsi niiltä kutsuilta). Kesän ainut ja kivoin toppi ehti olla mulla muutaman kerran päällä, kunnes 10min ennen niitä kutsuja kuljin kiireessä liian lähellä ovenkripaa. Tuloksena kaksi kaunista reikää kyljessä, niisk!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä tietysti, höh. :( Mutta toisaalta mikäs sen kivempaa, kuin kutsuilta ostaa? Saisinkohan aikaiseksi järkätä itekin? Vois kysyä luottomyyjältä, kiinnostaako ajelu tänne asti, ja jos ymmärrettävästi ei, niin sitte pyytää täältä paikallista. Joskaan ei se ois ihan sama asia, kun tuttu kiva myyjä ois ihana! :)

   Poista