12.8.2013

Pikkiriikkinen 1v.Herättiin yksivuotissynttäreihin muiltakin, kuin ikänumeroiltaan muuttuneessa tilanteessa: pienin nukkui ekaa yötä lastenhuoneessa. Eilisen ekstemporerymsteerauksen lomassa ehdin kyllä monta kertaa miettiä, onko järkeä yrittää opettaa näitä nukahtamaan yhdessä ja olemaan heräämättä toistensa yöllisiin ja aamuisiin kiljahduksiin. Iltasadun jälkeen epäluuloisuus vahvistui, kun kumpikin kikattelivat ja olivat hämillään ja ylivirittyneitä uuden tilanteen takia. Mutta näköjään Nukkumatti osasi soveltaa ja hoiti hommansa ammattitaitoisesti ja yllättävän nopeasti. Eikä yöllisiin kiljahduksiin herännyt kukaan muu kuin äiti.

Aamulla siis onniteltiin yksivuotiasta, jo niin monella tapaa isoksi muuttunutta Pikkiriikkistä. Kävelevää, touhuilevaa, kommunikoivaa (en vielä väittäisi puhuvaksi, vaikka äittä-äittä ja nnnna-nnnnnna tulevat jotakuinkin mielekkäissä yhteyksissä),virnuilevaa, ujostelevaa, leikkivää, dramaattista, hampaatonta, yritteliästä ja hirmuhirmusuloista sankaria. Onnea Pikkusisko! Haluaisin niin kirjoittaa "Pikkusiskon" tilalle oikean nimen, kun sekin on kaikkien muiden ihanien ominaisuuksiensa lisäksi niin ihana!Isoveli taas ystävällisesti otti ohjat käsiinsä Siskon lahjan suhteen. Aamuisesta paketista paljastui Pomppiva Possu, jota voin suositella lahjaksi ainakin 1-3 -vuotiaille tytöille ja pojille, ja arvelisin, että ikähaarukka voisi olla laajempikin. Tämä löytyi Keskiseltä.

7 kommenttia:

 1. Oi! Onnea vielä näin oikeana päivän Pikkiriikkiselle♡
  Possu on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On ihana, ja hauska, ja moneen leikkiin sopiva. :)

   Poista
 2. Meiltäkin hurjan isot onnittelut pikkuruiselle tytölle! <3

  VastaaPoista
 3. Saiskohan tommosia possuja enää mistään? Etsinnässä synttärilahja liikunnallisesti hyvin aktiiviselle 1-vuotiaalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikainen googlailu ei antanut vastausta, että missä olisi näitä myynnissä. Omamme ostettiin Veljekset Keskiseltä reilu vuosi sitten. "Jumping animals / Kids Farm" ja "Sammy the pig" hakusanoilla pääsi ulkomaisten myyjien jäljille, ehkä hakuja vähän muuttamalla löytyisi suomalaisiakin myyjiä.

   Tuo on kyllä ollut kaikenikäisten leikkijöiden keskuudessa tykätty lelu. Yksivuotiaana Pikkiriikkinen ei vielä ylettynyt pomppimaan, toki meidän yksivuotias oli aika perusvauvaa pienempi. :)

   Poista
  2. Eipäs kun kidzzfarm, eikä kids farm. :)

   Poista