14.1.2019

Marimekon penaali - arvonnan tulos







Olipas mukavaa arpoa uudenvuodenennustuspostauksen palkintoa! Kaikki osallistuneet laskettiin, myös whatsappin kautta osallistuneet. Iloiten kirjoitin teidän nimiänne lapuille ja mietin teistä jokaista.

Taannoisissa blogiarvonnoissa on onnettarena toiminut vuoroin kukakin lapsista. Tänään työnjako oli seuraava: pienin arpoo, keskikokoinen lukee nimen lapusta ja isoimmalle annoin kunniatehtävän kirjoittaa tuleva postituskuori. Pienin oli hyvä arpoja, koska ei osaa vielä lukea. Tosin osaa lukea "Puppe". Sitä ollaan harjoiteltu. Vaatimaton tavoitteeni on, että jokainen lapsistamme oppii vuotta edellistä aiemmin lukemaan. Tähän astiset lukuiät on 5 ja 4, joten meillä on Miukun kanssa 5 kuukautta aikaa harjoitella. (Vitsi vitsi.)


No, tulokseen:

Arvonnasta on video, mutta jaan sen vain yyveenä niin pyytävien kanssa. Siellä kun kekkuloi puolikkaani kalsareissaan, niin kuin nykyään kaikissa muuten käyttiksissä videoissa. Yhtäkkiä putkahtaa jostain taustalle tyyppi napakarvoineen. Nyt teitä varmasti entistä enemmän houkuttelee nähdä video, joten ei muuta ku yyveetä pyytämään.

Ai niin. Takaisin arvontatulokseen.

Miuku nosti, ja eskarilainen tavasi: "Emmammys. Eiku... Emmänys... Emänys...??"

Jee, sehän oli Emännys! Onnea! Kiva saada lähettää sinulle postia! Tämähän on ihan sinun(kin) värisesi! Lähetätkö yhteystietosi (hiudipii at gmail.com), ja uuden sukunimesi myös. En millään saanut sitä mieleeni. Sinusta tarkemmin tietämätön Keskimmäinen kyllä ehdotti, että se voisi olla nykyään "Luhtamäki". Arvelin, ettei välttämättä mene random arvaus oikein. Yritin miettiä miehesikin nimeä. Ehkä Antti. Antti Holma oli sellainen, jonka arvelin voivan olla oikein, kun kuulosti niin tutulta. Mutta jos en nyt kuitenkaan lähetä penaalia Antti Holman puolisolle tai rouva Luhtamäelle, vaan odottelen sulta tarkempia tietoja!

Ihanaa viikkoa teille jokaiselle! Minä puserran arviointikeskusteluja, ja odotan innolla ensi viikkoa. Silloin kaiken järjen ja todennäköisyyksien mukaan helpottaa. Jo ajatus siitä tuntuu ihanan inspiroivalta ja ilostuttavalta.





2 kommenttia:

  1. Jeee!! Onpa hienoa!! En olekaan aikoihin voittanut mitään 😆👍 Kiitos 😘 Laitan tietoni tulemaan asap 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeeee! Tiedot tulivat, ja Poikanen kirjoitti ne jo pakettiin! Testataan, kuinka nopsaan Posti pelaa tätä nykyä! 😀👍

      Poista