22.4.2015

Yksin kotona

Äitiyspakkaus tuli. Sain kuin sainkin sen uuden. Värit olivat kivoja, mutta trikoovaatteiden laatu tuntui kyllä huonommalta, kuin viisi vuotta sitten. Mutta onhan se silti mahtava juttu, ja ihanan jännää. Paketti odotti avaamattomana siihen asti, että jaksoin ottaa asiakseni avata sen lasten kanssa. Koska muistan itse, miten jännää ja tärkeää oli päästä mukaan tonkimaan tulevien pikkusisarusten laatikoita. Osa vaatteista mahtui Pikkiriikkiselle, heh. Isompi taas puhuu koko ajan äitienpäiväpakkauksesta.

Voimat ovat vielä vähissä. Sairaslomani on toistaiseksi mennyt omassa oksennustaudissa, siinä mainitsemassani lamaannuksessa, työasioita järjestellessä ja sittemmin uuden pöpökierroksen iskettyä muiden hoitamisessa. Tänään olen vihdoin yksin kotona. Mutta tänään katson vielä ohi kaikista sotkuista, pölyistä, to do -listoista ja näistä aamuauringon nolaamista laseista:

Kaikenlaisen oikean tekemisen sijaan haaveilen nyt pienistä sisustuksellisista jutuista, joita etsiskellessä saan netissä kulumaan aikani liiankin hyvin. Kaipaan pientä kahvittelupaikkaa etupihan tyhjälle terassille. (Kuvan kalusteet on käyty jo kaupassa toteamassa vähän rimpuloiksi, mutta voi olla, että paremman puutteessa päädyn niihin.) Suunnittelen myös aikuisen kokoista sänky- tai sohvasysteemiä lastenhuoneeseen, kun pidempään jatkuneet yökiekumiset alkaavat stressata uuden tulokkaan saapumispäivän lähestyessä. Ja olisi kiva voida lukea heille huoneessaan niin, että molemmat mahtuvat kainaloon. Nojatuolissa kun on tilaa vain yhdelle syliteltävälle kerrallaan. Ja itse asiassa sitäkin koko ajan vähemmän, kun paisun jatkuvasti.2 kommenttia:

  1. Kiva kun saitte tuon uuden pakkauksen! Meillekin varmaan se otetaan sitten kesemmällä/syksymmällä :) Ja tsemppiä sairaslomalaiselle, itsellekin olisi kyllä kova paikka joutua jäämään pois töistä. Onneksi on siinä mielessä stressitön työ, ettei joudu olemaan tekemisissä juuri muuta kuin itsensä, ajatustensa ja istumalihastensa kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä! Nyt on ollut jo jotenkin helpompi olla. Kun huomaa, miten poikki on kotonakin, ei tarvitse harmitella, että oonkohan nyt turhaan jäänyt töistä pois. Teilläkin se pakkauksen saaminen kovasti nyt lähenee, kivaa! ;)

      Poista