24.4.2015

Onko noloa tykätä näistä?
Mä tykkään Duudsoneista. Tykkäsin jo silloin teininä, mutta etenkin nyt koulukiusaamisen vastaisen työn ja ihan vain hyväsydämisyyden takia.


Mä tykkään myös Juha Miedosta. Se on vähän hassu, mutta rehti ja ryhdikäs. Vaikken ole kauheasti tutustunut hänen poliittiseen osaamiseensa, en olisi pistänyt pahakseni, vaikka olisi päässyt eduskuntaankin. Tuskin siellä voi olla liikaa Hyviä Ihmisiä.


Tätä onkin nolompi sanoa ääneen, mutta tykkään myös Vesa Keskisestä. Kun se mokaa, se myöntää sen ja korjaa tilanteen. Uskon, että sillä on vahva moraali. Kaikessa inhimillisyydessään se on ihailtavan suoraselkäinen ja virkistävän innovatiivinen.


Samasta syystä ihailen Lillbackaa ja muita ihmisiä Powerpark -ilmiön takana. Lapsenmielistä rohkeaa hulluutta rakentaa jotain älytöntä keskelle peltoa. Kaikkine oheistouhuineen. Aina vain isompaa.


Pohjalaisena koen oikeudekseni ylpeillä näillä paikallissankareilla. Ihailen rohkeita, ennakkoluulottomia, innovatiivisia ja HYVIÄ ihmisiä. Sellaisia nää musta on.


Niin. Aattelin vain sanoa. Ja jos ette jo peruuttamattomasti pettyneet arviointikykyyni, niin paljastan vielä, että tykkään myös Niko Saarisesta. Siinä on jotain hauskan röyhkeää.

Kenestä te salaa tykkäätte?


(Tähän piti tulla kuva, mutta kännykkä ei tottele. Olkoon.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti