30.4.2015

Päiviä, joista ei ole mitään kerrottavaaHaluaisin kirjoitella tänne aktiivisemmin. Päivät kuitenkin kuluvat Orphan Balckia ja takapihalla pomppivia tipusia seuraillessa. Niistä on aika vähän kerrottavaa. Toivon, että saisin jossain välissä ladattua akkuja riittävän pitkään. Kaipaan sitä tunnetta, että se ylänurkassa vilkkuva akun kuva olisi täynnä ja vihreä. Nyt tuntuu, että saan ladattua aina pienen palan kerrallaan, ja kulutan sen innoissani (tai siinä tunteessa, että on nyt sitten heti pakko tehdä jotain) samantien loppuun täyttämällä tiskikoneen tai pesemällä vessan.

Ikään kuin päivän urotyöksi ei voisi laskea telkkarisarjan kolmen jakson katsomista putkeen, tai bongattua lintusaldoa: räksät ja punakylkirastaat, mustarastas, tali- ja sinitiaiset, kirjosieppo, peippo, viherpeippo, punatulkkupariskunta, närhi, sitruunaperhonen, ja sitten ne kaikki pienet ruskeat, joita en koskaan erota toisistaan.

Sitä paitsi tenavat hoitaa kasvimaan kääntämisen, mua tarvitaan tällä hetkellä hädin tuskin mihinkään.
4 kommenttia:

 1. Ihanat pikkuapurit!
  Odotan jo sitä hetkeä kun pojasta alkaa olla enemmän apua kuin haittaa hommien teossa. Kasvimaalta söi multaa ja yritti pölliä sipulit.... Tänään ryömi astianpesukoneeseen kun oltiin sitä tyhjentämässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihan viimekesältä, silloin meilläkin syötiin multaa ja niitä sipuleita myös. :D Varmaan tärkeää on, että saa hyöriä siellä kukkapenkissä ja tiskikoneessa muka-auttamassa. Siinä sitä oppii, ja kohta se teidänkin apulainen on jo oikeasti avuksi. Ja sitten taas kohta kuulemma enää ei. ;D

   Poista
 2. Orphania katsoin yhden kauden, pitäiskin korkata uudet! Iltaisin ennen nukahtamista katson puhelimella Modern Familyä. Siitä seuraaviin päiviin vinkiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hyvä, pitääpä lisätä tsekattavien listalle! Tällä kotona olemisen määrällä sarjat loppuu äkkiä kesken, joten vinkkejä otetaan mieluusti vastaan. :)

   Poista