24.11.2014

Tunteileva
Hanuan kattoa Hami Piikikonnaa! Ai Sammy Kilpikonnaa vai? Sähän itkit viimeksi koko elokuvan ajan? Joo-o, hanuan! Eiks se ollut aika surullinen? Hmm-m, oji. 

Nyt se tuli tähän syliin ja piirtää koko perheen. Kaikki ovat vihaisia. (Kuulemma. Kuvasta sitä on vaikea sanoa, kaikki ovat suheroja.) Toivottavasti tämä kertoo tunneälyn kehittymisestä ja tunteiden harjoittelusta, eikä melankolisesta ja synkästä sielunmaisemasta...


4 kommenttia:

 1. No totta kai se kertoo tunneälystä! :) Aina kun lapsi uskaltaa ilmaista avoimesti tunteensa, on vanhemman syytä olla onnellinen. Meidän lapsuudessa vielä moni kiukku piti piilottaa sisälle, ja meistä taisikin tulla tukahdutettujen tunteiden sukupolvi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiitos tästä vahvistuksesta. :) Välillä kyllä miettii, että onko tämä tunteiden avoin ilmaisu (puolin ja toisin) hyvä vai huono asia. Mutta ehkä, jos toinen ääripää on tukahdeutettu sukupolvi, niin mieluummin näin päin. ;)

   Poista
 2. Haa! Upeaa! Meillä ollaan myös vihaisia ja suuttuneita kaikki. Ja mikä pahinta, tuhmiakin joskus. Mutta tuhma on myös aika pelottava-asia, neidille tulee kauhea hätä jos sitä sanaa käytetään. "EI EIEI EI ei ole tuhmaa!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Hahaa, ihana neiti! Tuhma on jotenkin niin hauska sana! :D Muistan pienenä myös käyttäneeni sitä, mutta jotenkin se sana on nyt aikuistuttua likaantunut. (Tai siis tosi aikuismaista, hehe.)

   Poista