30.11.2014

Hirmurentouttava viikonloppuOtsikko pitää lukea sarkastisella äänensävyllä. Vaikka voisin tietysti aloittaa muotoilemalla, että  "olipas mukava viettää laatuaikaa tuntikaupalla miehen kanssa vierekkäin istuen ja kuiskutellen". Olisi sekin totta, mutta kirjoitan silti niin, kuin asia oikeammin oli: Viikonloppumme nimittäin alkoi tämän mittaisella lauantaikoulutuksella:


Ja jatkui sitten tämmöisellä viikonloppucoctaililla:


Lapsi itse oli mielissään laskiessaan, mihin kaikkiin reikiin EI laiteta lääkettä. Positiivinen asenne. Vaikka man flu on kyllä man flu, oli  mies minkä ikäinen vaan...


4 kommenttia:

 1. Että semmoset pikkujoulut.
  Toivottavasti oli edes asiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, olihan se kai asiaakin, mutta kyllä ilman tuota sukkaa ja vieruskavereiden kanssa supinointia ois ollut aika turhalta tuntuva päivä. :D

   Poista
 2. Jos yhtään lohduttaa, jokainen pikkulapsiperhe, jonka kanssa olen ollut viikon sisällä tekemisissä, ovat olleet samalla meiningillä liikkellä. Nimimerkillä "hakenut saman arsenaalin apteekista eilen"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoh, kyllä se vähän itseasiassa lohduttaa, vaikka eihän siinä mitään järkeä ookaan. ;) Tsemppiä teidänkin viikkoonne siis! Täällä alkaa olla paremmalla puolella, vielä kuurit loppuun ja toivotaan parasta.

   Hauskaa kyllä, että tulit kaapista, kiva "nähdä" pitkästä aikaa!! :) :)

   Poista